tisdag 7 maj 2019

Tradera betallösning

Tradera betallösning

Bambora One ger kunden en trygg och smidig betalningsupplevelse med hög driftsäkerhet. Snabb uppstart och snabba utbetalningar. Vi underlättar för dig - Kom igång idag! Erbjud enkla betalningslösningar. Läs mer om våra partneravtal!


Tradera betallösning

Vill du veta mer om våra produkter? Vi vill gärna höra från dig! För mer komplexa verksamheter. Betallösningar för alla företag! Startpaket med allt du behöver!


Ta emot betalningar med lokala betalmetoder för ökad konvertering och större intäkter. Du får sedan utbetalt till ditt bankkonto inom 1-bankdagar. Vi meddelar dig när köparen har betalat och då är det dags för dig att skicka varan till köparen. Oavsett hur din köpare väljer att betala kommer pengarna sättas in på ditt registrerade bankkonto inom 1-dagar.


Tradera betallösning

Hur ser jag vilken utbetalning som gäller vilken auktion? Säljaren ska då skicka varan. Då jag använder traderas betallösning så kommer frakten att adderas för varje annons men du betalar givetvis enbart den Verkliga frakten. Mellanskillnaden betalar jag tillbaka!


Varan skickas 1-dagar efter betalning inkommit Vi ansvarar ej för postens slarv. Tillbaka Lämna ett svar. Klicka här för att avbryta svar. Klicka sen på Fyll i ditt bankkonto och registrera dina uppgifter.


Det vi rekommenderar dig i detta läge är att anmäla köparna för utebliven betalning. Traderas betallösning. Detta gör du via Sålda -, Mer -, Anmäl utebliven betalning. Du har dagar på dig att genomföra betalningen via Bankgiro efter att du valt det alternativet och mottagit OCR-numret. Utan rätt OCR-nummer kommer inte betalningen att gå igenom, och notera att det inte heller går att skriva enbart ett meddelande.


Köparen kan betala med Swish, kort eller PayPal. Var extra uppmärksam på att ange rätt summa i banken vid betalning med OCR-nummer. Folksam Hemförsäkring Stor täcker. Enklaste vägen till att fynda exklusiva varumärken.


Det är smidigt, tryggt och säkert att betala på nätet med PayPal, att överföra pengar till vänner och familj och ta emot betalningar för det du säljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg