torsdag 31 mars 2016

Resa ensam i grupp

Alla resor på ett ställe. Se lågprisflyg, direktflyg och internationella flyg nu här! Fantastisk semester till bra pris.


Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Håll dig uppdaterad om våra många bra erbjudanden. Res ensam i grupp med Kulturresor Europa.

Har du ingen att resa med? Med Kulturresor Europa kan du resa på en gruppresa utan någon medresenär hemifrån. Närmare av de svenska hushållen består av en person och därför har vi också stor efterfrågan från kunder som vill resa ensamma.


Reser du tillsammans med någon får ni naturligtvis dela rum, men även du som åker ensam kan slippa enkelrumstillägget om du vill. Då får du dela rum med en annan deltagare av samma kön som också åker ensam. Liksom på de vanliga gruppresorna blir du en del av en internationell grupp.


På vissa resor är det inga andra svenskar. Våra Ving-solo resor perfekt för dig som vill åka ensam på en resa.

I vårt breda utbud hittar du resor för dig som vill resa själv. När man reser med en ny person är det viktigt att man redan innan vet att man har samma ambitioner om resan. Att resa ensam i Gyeongju är en resa mot inre fri särskilt när du strosar genom Gyeongjus historiska områden.


Templet Bulguksa är upptaget på UNESCO:s världsarvslista och är ett mästerverk av buddhistisk konst och hyser en mängd nationella skatter i Sydkorea. Läs mer för dig som vill resa ensam men ändå tillsammans med andra i grupp , är vår sociala nyhet perfekt. På resorna väljer man själv hur mycket man vill delta i de gemensamma aktiviteterna och måltiderna.


Vi har dock kört fast lite gällande resmål då vi har en massa olika viljor. Gruppen som reser är ganska spridd gällande åldrar och intressen. Vi är vuxna och barn som ska resa , barnen är i respektive år. Vi skickar iväg alltifrån vänner och par , till soldyrkare och adrenalinjunkies på våra rundresor i Karibien. Om du signar upp dig för en rundresa med oss rekommenderar vi alltid att resa med ett öppet sinne och är öppen för att umgås med resterande grupp då ni kommer spendera mycket till tillsammans.


Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål, vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad. Allt om Resor har guider till de mest populära resorna till solen men också till weekendstäder och vinterdestinationer. En resa är väldigt personlig och ett resmål som passar den ena kanske inte alls passar den andra.


Vissa tycker att det är lättare att vara ensam i en storstad än på charter, andra tycker tvärtom. Några av våra medlemmar har tipsat om resor som de själva har gjort. Finn din nästa last minute resa NU - boka innan den är slutsåld ! Vi på Skyscanner har valt ut platser perfekta för din egen ”Eat, Pray, Love”- resa runt jorden.

När jag gogglar på gruppresor så hittar jag bara att man måste vara en färdig grupp alla redan som bokar en gruppresa hos en resebyrå. Jag ska åka ensam men vill ingå i en gruppresa med guide och sånt. Helst vill jag till USA och New York men finns det sådana resor med andra resmål tittar jag på det också. Singelresor blir allt vanligare. Men att resa ensam kräver mer av dig än om du reser med andra.


Här är några tips och råd till singelresenären. Men vad ska man göra om man känner sig ensam bland folk, eller i en relation? Resa ensam , varsomhelst, är ett bra sätt att träffa folk! Hur kan man bryta den ensamheten? Svårt att outa att man känner sig ensam i andras sällskap.


Känns ju som att man dissar dem då. I vilka situationer känner du dig ensam i grupp ? När du väljer att resa ensam är det du själv som bestämmer! En annan fördel med att resa ensam är att du får möjlighet att ta dig utanför din bekvämlighetszon och utmana dig själv.


Att resa själv kan kännas pirrigt eller nervöst, men genom att ta chansen och resa på egen hand utvecklar du dig själv och får dessutom minnen för. När det gäller Kina - vad är bäst, resa på egen hand eller med grupp ? Man måste ju ändå skaffa en engelsk språkguide till alla ställen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg