måndag 14 mars 2016

Familjerådgivning södermalm

Få ut det mesta av din sightseeing! Sök efter Familjeterapi Södermalm nu på nya KensaQ. Familjerådgivningen Stockholms stad är stadens familjerådgivning i egen regi.


Här möter du en samlad specialistkompetens och familjerådgivare med lång erfarenhet av relationsbehandling. Vi erbjuder professionell samtalsbehandling vid samlevnadsproblem och kriser i par- och familjerelationer. Verksamheten är HBT-certifierad av RFSL.


Med verksamhet inom familj, handledning och KBT skapar vi meningsfulla möten mellan människor. AB Söderstöd Sthlm Södermalm. Vår familjerådgivning på Södermalm kan erbjuda ett flertal terapeutiska inriktningar.


Systemisk familjeterapi, EFCT (Emotional Focused Couple Therapy) samt KBT finns representerade i gruppen. Boka endast en tid åt gången. Serier av bokningar kommer att tas bort.


På familjerådgivningen hoppas vi, att med vår kunskap och erfarenhet, kunna hjälpa er att lyssna på och tala med varandra på ett bättre sätt. Detta kan sedan leda till att vi kan finna nya möjligheter för er att lösa problem och konflikter. Hitta och få information om familjerådgivning i Södermalm Stockholm och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Du som vill ha familjerådgivning och bor i Stockholms stad kan välja mellan ett antal godkända utförare, både stadens egen familjerådgivning och privata utförare. Avgiften är lika stor oavsett vilken familjerådgivare du väljer.


Byrån för familjerådgivning och psykoterapi ingår i kundvalsystem för familjerådgivning i de flesta kommuner i Stockholmsområdet. Egenavgiften varierar från 2till 4kr per samtal beroende på kommun. Mottagning Norrmalm ligger på Kungstensgatan 59. Då är du välkommen att träffa en familjerådgivare i Svenska kyrkan. Ofta kan samtalsstöd hjälpa dig eller er att förstå och förändra.


Vi har tystnadsplikt och du får vara anonym. Kyrkans familjerådgivning arbetar på uppdrag av församlingar i Stockholm stift och har avtal med Stockholm stad och Haninge kommun. Våra mottagningar finns i: Haninge, Handenterminalen Södermalm , Södermannagatan Vasastan, Sabbatsbergsvägen samt Fruängen, Fruängens kyrkogata 7. Se mer information till vänster. Klicka på den mottagning som du vill besöka så får du mer information om mottagningen och dess medarbetare. Gäller ej boende i Stockholms stad.


Familjerådgivning södermalm

Acord Familje­rådgivnings webbplats. Kontakten är frivillig och det finns möjlighet att vara anonym. Personalen har tystnadsplikt.


Ni kan läsa mer om villkoren för familjerådgivning på Stockholm kommuns hemsida. I ljusa, enkla lokaler på Södermalm , nära Katarina kyrka, ligger Svenska kyrkans familjerådgivningsbyrå. Sex terapeuter arbetar där, tre män och tre kvinnor.


Birgitta Gentele är en av dem. Det viktigaste i parsamtal är nästan alltid att reda ut gamla roller och låta båda parter i en relation bli individer igen, säger hon. Ersta familjerådgivning finns på Folkungagatan 1på Södermalm i Stockholm.


Vi sitter i trivsamma lokaler. Till Folkungatan hittar du med buss: hållplats Ersta sjukhus. Med bil: utanför porten finns parkeringsplatser mot betalning. Här kan du läsa om och skriva omdömen på familjerådgivning på Södermalm. Vi hjälper dig hitta bästa företaget för ditt ändamål.


Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik, vad har du för behov? Vi bedriver familjerådgivning utifrån ett psykosocialt perspektiv med fokus på parrelationen. Vårt arbetssätt och målsättning är att tillsammans med paret eller parterna hitta nya sätt att samtala och att öka kommunikationen och förståelsen för varandras behov och olikheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg