tisdag 22 mars 2016

Golfkompis göteborg

Golfkompis göteborg

Om du letar efter en golfkompis i Göteborg , så är Sportpartner den perfekta platsen för dig. Bli medlem idag och hitta en trevlig golfspelare nära dig! Gå med i det som ska bli Sveriges nästa stora golfcommunity! Golfkompis var under flera år en av Sveriges största sajter för golfare som sökte fler golfkompisar. Konceptet var solklart – många sa så.


Golfkompis göteborg

Anmälningar för Sankt Jörgen Park Golf den september i Göteborg. Vi har bokat in spel på Sankt Jörgen Park Golf i Göteborg den september – bollar 11. Föreslår middag på stan på kvällen. Var någonstans och hur många som vill hänga med löser vi när vi kommer lite längre fram. Större träffar Som du kanske läst i Nyhetsbrev eller här på sajten så har vi aktiviteter på gång.


Det blev full uppslutning och en fantastiskt middag! Vi hade kört från Malmö vid 7-tiden och nu kändes det i både rygg, mage och huvud att det behövdes lite ombyte. Precis börjat spela igen efter ett långt uppehåll, har i handikapp men spelar sämre än mitt handikapp. Hade gärna kört 2-rundor i veckan så är det någon som är sugen så skicka ett pm:).


Inbjudan till dig som gillar Golfkompis. I takt med att vi planerar och skapar event listar vi dem här. Klicka på den gröna rubriken så kommer du till träffens inbjudan.


Vi fick ett superpris på en vecka i Spanien. Sajten är till för dig som är singel och spelar golf. Vi har inga ålders eller hcp-begränsningar eller krav på att du ska vara med i någon golfklubb. Bumpar en gammal tråd. Vallentuna GK imorgon förmiddag för den som vill haka på, 09:bokad men kan sträcka mig till 11:om någon är sugen att hänga med.


Strax därpå lanserade vi sajten Singelgolfare. Det var det allra första klicket! Något händer i kroppen när jag äter det. Jag mår så dåligt att jag inte ens vill ha det längre. En gång hälsade jag på min golfkompis Catriona Matthews i Skottland.


Hon bjöd på lasagne, jag ville vara artig och åt utan att säga något – sedan var jag kass i tre veckor. Nej, det är inte värt det, säger Helen. Alla våra medarbetare är välutbildade och erfarna specialister inom ekonomi, finansiering och juridik, med lång erfarenhet av att professionellt och effektivt hantera de processer vi bedriver. Och just det, du fyller inte i kolsyra för att få bubblor, du vill ha kolsyra.


Golfkompis skrev: Först fyller jag på kolsyra för att få bubblor i ölet. Seniorkommitté Nyköpings Golfklubb. Som medlem i Nyköpings GK får du automatiskt Premiummedlemskap i Caddee Golf App.


Där hittar du professionellt ritade. Eller ge familjen en solresa i julklapp. Under jul och nyår går det. Flar man bast, ællæ bryter questir af eek, ællæ bryter pors, ællæ taker vilhumbla i annars manz mark, gelde ater skaþan ok meþ þre marker æn han ær. Den botaniska trädgården eller i göteborg hc, intresseguide.


Match singelevent är privata möten mellan par år, 18. Det i göteborg göteborg kan man vet inte hitta kärleken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg