måndag 7 mars 2016

Flyg till svalbard

Boka billiga flyg hos Seat24. Se lågprisflyg, direktflyg och internationella flyg nu! Den unika sökfunktionen på Flygresor. Här finns storslagen natur, orörd vildmark och isfria fjordar.


Upplev Svalbard när mörkret viker undan och ljuset återkommer.

Flyg till Longyearbyen, Svalbard med Norwegian. Flyg med Expedia till Longyearbyen. När du söker efter flyg till Longyearbyen så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia.


Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg , färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Här hittar du flygbiljetter från 7flygbolag som SAS, Ryanair, Norwegian och KLM. Du kan alltid jämföra flyg till Svalbard genom att titta på ti veckodag och olika flygbolag för att hitta flyget som passar dig och dina resebehov bäst.


Du ska alltid ta en titt på våra paketresor och specialerbjudanden på flyg och hotell, eftersom du kan spara pengar när du bokar båda samtidigt. Under vår resa upplever vi den moderna staden Longyearbyen, storslagen vildmark och magiska glaciärer.

Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida. Jämför alla flygresor till Svalbard på Flyg. Flyg Svalbard - Sök och hitta billiga flygbiljetter från Svalbard. Det går dagliga flyg till och från Svalbard hela året. Under sommarmånaderna går det ofta flera flyg om dagen.


De flesta flygen går till och från Tromsø, men under sommarsäsongen går det också direktflyg från Oslo. Flygtiden är ungefär timmar från Oslo och 5-timmar från Tromsø. Svalbard har även ett rikt fågelliv, framförallt havsfåglar som i stora kolonier häckar runt hela arkipelagen.


Fler än 2fågelarter har observerats på Svalbard och i dess farvatten, men bara ett par dussin arter häckar. Fyra arter utgör procent av fågellivet: Spetsbergsgrisslan, stormfågeln, alkekungen och den tretåiga måsen. En sökning på Flygresor. Vi hjälper dig att hitta den billigaste flygbiljetten till lägsta pris så att du kan boka en billig flygstol till din resa. De har alla en helt egen atmosfär.


Men en sak har de gemensamt: en pionjärkänsla, en stämning som i det gamla Klondike. Longyearbyen är en färggla modern stad med utmärkta hotell och restauranger, regelbundna flyg till norska fastlandet, samt en imponerande mängd aktiviteter där det finns något för alla. Vi har dessutom Sveriges bästa reseblogg där du kan finna massor om Longyearbyen ( Svalbard )!

Billiga paketresor Longyearbyen ( Svalbard ). När du letar efter den billigaste flygbiljetten till Longyearbyen är det ofta bra att försöka att boka ditt flyg i september för att få bästa pris. När är bästa tidpunkten att boka flyg till Longyearbyen? Generellt sett hittar de flesta den billigaste biljetten för flyg till Longyearbyen ungefär dagar innan avresa. Vill du jämföra Svalbard med andra destinationer?


Gör en överallt-sökning och hitta billiga flygpriser världen över. När ska man boka flyg till Svalbard ? Kolla in vårt bästa tiden att boka-verktyg för att se om Svalbard är med. Användbar information vid bokning av flygresor till Svalbard.


När du har hittat ditt flyg till Svalbard och Jan Mayen-öarna omdirigerar vi dig till flygbolagets eller resebyråns hemsida där du kan slutföra ditt köp. Bläddra igenom flygpriserna nedanför eller använd sökwidgeten ovan för att ange dina resdatum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg