tisdag 15 mars 2016

Bra parterapi stockholm

Bra parterapi stockholm

Utveckla din förmåga att kommunicera med andra. När man som ett par väljer att gå till parterapi i Stockholm , så ligger det ofta veckor eller kanske månader av en dålig relation bakom beslutet. Många ser det kanske som ett misslyckande att man måste besöka en parterapeut, man tror att ingen annan kan blanda sig i relationen och försöka göra den bättre. Parterapi i Stockholm – Pröva terapi till bra pris. Med hjälp av parterapi kan du få slut på ständiga konflikter med din partner och möjligheten att se er själva och varandra med nya ögon!


Att få till en långvarig relation där man fortsätter att utvecklas, har roligt och känner sig levande tillsammans är något som vi alla. Vi arbetar med evidensbaserad parterapi. Genom att hjälpa par kommunicera bättre vill vi förebygga psykisk ohälsa hos vuxna, och hos barn som annars kan drabbas av de vuxnas konflikter. Vi behandlar depression, ångest, sömnproblem, ätstörningar, stress och livskriser.


Om det fortfarande inte blir bättre börjar vi kanske fundera på om professionell parterapi eller familjerådgivning i Stockholm kan vara en lösning. I parterapin upplever många en befrielse av att få prata med någon helt utomstående. En oberoende part gör det möjligt att ha ett konstruktivt samtal.


Bra parterapi stockholm

Humanprocess parterapi i Stockholm. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Stockholm men för handledning och utbildning är jag verksam i hela Sverige. Här finner Ni jnformation om parterapi.


Vilken terapiform är bäst ? Vad ska man tänka på när man väljer terapeut ? Vad kostar det att gå i terapi ? Hur länge behöver man gå i terapi ? I ett mer ärligt samtal med varandra samt med praktiska råd och verktyg hittar vi gemensamt en väg framåt där ni båda mår bättre som par. Kognitiva Teamet i Stockholm har sessioner på minuter per gång och uppger att fem gånger ofta räcker. Legitimerade psykologer med inriktning mot parterapi och familjeterapi.


Alla våra psykologer i Stockholm är minst legitimerade psykologer vilket innebär att man gått i utbildning under totalt år. De medarbetare som arbetar med par har dessutom en påbyggnadsutbildning i just parterapi , medverkar i forskning och forskningskonferenser. Söker du en psykolog i Stockholm gratis är det bra att veta att skolungdomar och för högskolestudenter alltid kan få hjälp av en kurator på skolan kostnadsfritt. För en förälder finns inget som är lika jobbigt som att se sitt barn lida. Därför kan det vara en bra idé att även själv ta emot stöd.


Vad lustigt, precis den mottagningen har även min hemkommun avtal med (förort till Stockholm ) så där har vi varit några gånger! Om du ts går in på din kommuns hemsida under familj eller stöd till familjer eller liknande, så ser du om din kommun har verksamhet i egen regi eller vilka andra mottagningar man i så fall har avtal med. Boende i hela Stockholms län kan vända sig till oss, och vi finns tillgängliga även kvällstid och under helger. Vi har inte själva någon erfarenhet från dessa terapeuter. Vi på Bättre Relationer erbjuder inte parterapi men vi har däremot en parkurs ni kan göra hemifrån.


Bra parterapi stockholm

Psykolog och psykoterapeut är en skyddad titel och en längre utbildningen krävs för att få kalla sig detta. Parrådgivarna erbjuder parrådgivning, parterapi och familjerådgivning i Stockholm med omnejd. Välkommen att kontakta oss för vägledning i er relation! I en sådan situation kan det vara bra att ta hjälp av en utomstående, oberoende part som kan underlätta samtalen och belysa det som behöver förstärkas, förändras eller förnyas för att förhållandet ska kännas bra för båda igen.


Seriösa terapeuter kanske till och med ger rådet att uppsöka en annan klinik där era specifika behov kan mötas på ett bättre sätt. Då ni väljer en terapeut som ni trivs med så kan parterapi i Stockholm bli så effektiv och givande som den bör vara. Insikter och förståelse i hur vi tänker ökar möjligheterna för att lättare kunna genomföra förändringar mot ett mer positivt liv!


Läs mer om mig, Cecilia Magnander, som driver KBT-Terapi Stockholm här. Min verksamhet omfattar inom ramen för KBT-Terapi även andra terapiformer som parterapi samt karriär- och livscoaching i Stockholm. Vi finns på Artillerigatan på Östermalm i Stockholm.


Lämna ett meddelande - vi ringer alltid tillbaka så snart vi kan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg