torsdag 17 mars 2016

Bra komedi filmer topplista

Missa inte heller listan över världens bästa filmer alla kategorier. When a great deal means a great deal! Sugen på skräck eller skratt? Se om en klassiker eller upptäcka en ny filmpärla? Oavsett vilket humör du är på har Netflix troligen den rätta filmen för dig.


Låt MovieZines redaktion guida dig genom några av de bästa filmerna i det svenska utbudet.

Filmen tar upp frågan om män och kvinnor verkligen bara kan vara vänner och kretsar kring collegevännerna spelade av Meg Ryan och Billy Crystal. Filmen som blev en massiv succé har hyllats i årtionden och anses av många att ha revolutionerat den romantiska komedin. Och man behöver inte leta särskilt långt bort för att hitta guldkornen. Genom åren har Sverige levererat flera filmer i världsklass. Nedan listar vi några av oss på Filmtopps bästa tips på svenska komedier.


Här hittar du fler tips på svenska filmer. Varför du ska se den: Baksmällan är som en uppskruvad variant av den första filmen , konceptet känns igen och funkar fortfarande bra men ger inte samma nyskapande känsla som sin föregångare. Med det sagt bjuder filmen på en hel del skratta-rakt-ut-scener och är given för fans av första filmen.


Med åren har komedin funnits i många utstyrslar: man brukar till exempel prata om svart komedi , parodi och actionkomedi.

Ibland utgörs de komiska effekterna av en kvick dialog som i flera av Woody Allens filmer. Andra komedier har desto mer grovkorniga skämt som American Pie och dess uppföljare. En annan populär undergenre där du finner.


Kort kan man säga att det här är en riktig topplista för filmer. Nu även Topp 1i olika kategorier (beta). Visar endast filmer med röster eller mer.


Det gör att listan eventuellt inte visar 1resultat när du väljer de olika kategorierna. Vad sägs om en riktigt bra och romantisk komedi , en romcom, i kväll? Här är de bästa filmerna som får oss att må bra i svenska Netflix utbud just nu.


Eftersom filmgenrer ofta överskrider varandra kan en och samma film förekomma i två topplistor. Det är otroligt mycket bra komedier som gjort under detta år och omkring. Bra priser och snabb leverans. Bra svenska komedier är något som jag konsumerar ganska mycket. Eller rättare sagt, jag konsumerar väldigt många svenska komedier , visa bra , andra dåliga.


En anka kommer in på apoteket och frågar föreståndaren om man kan få Aids om jag nyttjar. Detta är dock långt ifrån sant. Många romantiska komedier är bra filmer som är bra roliga filmer även om man inte är förtjust i de romantiska elementen. Exempel på mycket bra filmer som alla bör se inkluderar t.

Gross Point Blank och The years old virgin som båda är mycket bra komedier som bara råkar ha romantiska element. Har ni tips på bra och roliga komedi filmer , helst lite nyare? Ja den kom nu i somras borde finnas på nyheter eller topplistan. Här kommer min personliga Top 1lista genom tiderna.


Den är inte i rätt ordning just nu men början av listan är iaf i rätt ordning, resten. Det här är de senaste och bästa nya filmerna i Netflix utbud som du inte får missa, samt klassiker. Bra filmer på svenska.


Komedi , thriller, drama, alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg