onsdag 30 mars 2016

Warszawa shopping priser

Boka de bästa rundturerna och aktiviteterna. Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt. Få ut det mesta av din sightseeing! Upptäck modern matlagning, konst, fyndshopping och musik i den polska huvudstaden – ett måste för såväl hipsters som historiker. W arszawa - shopping och sevärdheter.


Warszawa shopping priser

Det blir allt vanligare att åka utomlands för att shoppa, och faktum är att du inte behöver åka ända till New York eller London för att handla till riktigt låga priser. Warszawa – det nya Berlin! Vårt grannland Polen är nämligen synonymt med låga priser när det gäller shopping , mat och boende. De tre största galleriorna är Arkadia (som är en av Europas största gallerior), Galeria Mokotów och Złote Tarasy som ligger i centrum. Gallerier, designbutiker och barer poppar upp.


Turisterna kommer efter. LÄS MER: Betyg på stora resväskor – stort test med alla populära märken. Listan baseras på priser i en större ort som Gdansk.


Priserna nedan uppdateras så fort det sker ändringar. Men diskutera priset innan ni åker för det finns inga fasta priser. In till city och centralstationen kostar det ca 1svenska kronor. Men det kan oxå kosta eller 2kr.


Betalar ni med euro blir det ca dubbla priset , så växla till dig zloty och betala med det. När man besöker staden ska man inte missa att besöka ett av de många köpcentrum som finns. I Polen görs även fina smycken, speciellt i silver och det finns en del gallerier runt Gamla stan och Nowy Swiat, som även är bra för konst och antikviteter. Området mellan Kulturpalatset och gatan Krakowskie Przedmiescie har varierad och bra shopping. Tack vare att det är smidigt att ta sig runt i staden är det enkelt att planera sitt besök och hinna med allt man vill göra och se under sin vistelse.


CA PLN5€ 1(inget svenskt pris ) PLN ca. Ordinär shopping också ett bra alternativ. Taxibilarna dom använder är godkända och fulkör inte. När det gäller mer vanlig shopping , såsom kläder, elektronik, m. Det beror till stor del på de låga hyrorna och områdets utvecklingspotential. Polen är ett idealiskt land att tokshoppa i till mycket fördelaktiga priser.


Här kan du även besöka flera av stadens så kallade mjölkbarer. Polska affärer är öppna från måndag till fredag klockan 10. På lördagar stänger man tidigare.


Warszawa shopping priser

Affärsgalleriorna är öppna måndag till lördag klockan 10. Tung historik, sköna promenader och god lokal mat för en spottstyver. Mellan behandlingarna kan du njuta av god mat, shopping och spännande kultur.


They also organised transportation, accommodation and tickets to attractions for us for an overnight trip to Krakow. It hosts more than 2stores. While most other malls remind one rather of typical American malls this one would be like you’d expect in Paris or in another eurpean city. Brunch på U Chłopaków – drömmigaste brunchen någonsin! Behöver du inte ens tänka på, så billigt är det.


Det känns och staden berättar en hel del om det förflutna trots att den nästan helt förstördes under andra. Det var andra gången jag var där. Gamla stan är liten och pittoresk så man går omkring där lagom på en eftermiddag och äter mm.


Massor med barer och restauranger med humana priser. Här erbjuds rum med minibar, satellit-tv och luftkonditionering. Alla rum på Marriott har en lcd-tv och en bekväm sittgrupp. Värdeskåp och ett litet kylskåp finns också. WizzAir flyger dit med moderna och fräsha plan.


Warszawa shopping priser

På grund av sitt utsatta läge mellan stormakter har staden drabbats hårt av krig genom århundradena, i synnerhet under andra världskriget då staden i stort sett totalförstördes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg