torsdag 31 mars 2016

Peristera båt

Peristera betyder duva. Under tre och ett halvt år seglade jag jorden runt, med mestadels kvinnor i besättningen. Jag vet bara ett fåtal kvinnor i världen som har gjort samma sak som jag, säger Linda Lindenau.


Det känns fantastiskt. Alla longituder är passerade. Sitt eget spår korsar hon nästa år. Linda Lindenau har all rätt att vara mycket stolt över hennes och sina besättningsmedlemmars segling. Läs här hennes egen berättelse som kommer direkt från Sydafrika.


Jag berättade att jag har seglat jorden runt, att min båt är trött och att jag är trött och till slut sa de okej, säger Linda Lindenau. Förutom julfirandet blir det en sommar hemma i Sverige innan de sista etapperna på resan. Idag hade vi sol ett tag och lite av fukten lämnade båten.


Men de små saltvattendroppar som täcker samtliga ytor, både ute och inne, torkar inte. Igår lagade Annika mycket god moussaka av våra Fijianska auberginer. Betty’, as she is known, will be the country’s first unmarried first lady: marriage, perhaps unsurprisingly, was never on the cards. The two have kept their 30-year relationship largely out of the public eye.


På vägen mot Galapagos gjorde vi en värdig ceremoni för havens innevånare, när vi passerade Ekvatorn. Vi fick se ett rikt fascinerande djurliv både i havet och på Galapagos. Våra hyresdagar är normalt lördag till lördag.


Peristera båt

Om du har önskemål om andra leveransdagar, ber vi dig klicka här, så återkommer vi till dig. Om de inte redan är seglingskunniga när de kommer, lär jag ut det de behöver veta. Deltagarna har kommit varandra nära, pratat om sina liv och uppmuntrat varandra att våga sådant de inte gjort förut, säger Linda.


Den december klockan 14. Träbåtsfestivalen prioriterad på Tjörn: Märkligt med Märket, Finland är här väster om Sverige! Hotellet ligger mitt i en trädgård med palmer, oliv- och fruktträd och erbjuder boende med gratis Wi-Fi. Men tvärs över alla longituder har vi seglat på samma hav. Havet binder oss samman.


Peristera båt

Efter Las Palmas fortsätter Linda med ny besättning över Atlanten till Karibien. Flera båtar i marinan har likadan vimpel, de är också på väg till starten i Las Palmas i november. Göteborgs Båtmässa har mängder med prylar och båtar som visas för. Noi dam stirea exacta! Informatie proaspata corecta obiectiva si documentata despre stirile de ultima ora.


Arkeologiska forskningar under vattnet har lett till upptäckten av ett gammalt skeppsvrak tillsammans med en rad andra arkeologiska fynd som avslöjar att Sporadernas öar alltid har varit en viktig sjöväg för forntida kulturer. Senare skulle också våra Råå-vänner Janne och Christina med sin båt ”Liv” komma hit. Här fick vi gott om tid för bad. Vi var två båtar som hyrde en taxi och inklareringen gick då lätt och smidigt, alla var trevliga och hjälpsamma.


Peristera båt

Med sin båt och charterbesättning ombor mest kvinnor, seglar hon från Grekland och mot Sydamerika. Nu har hon en fots Beneteau Oceanis 4i Grekland. Att hyra båt med Navegara ger dig friheten att välja en helt fantastisk semester. Båt är ett väldigt populärt sätt att upptäcka Mallorca och Medelhavet Här kan ni hyra båt genom våra Segla i Medelhavet där vi har ett stort utbud av fina En lyxyacht charter med skeppare behöver inte kosta mer än ett.


Fast då har jag kommit hit per båt. Klicka på rubriken Långsegling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg