måndag 21 mars 2016

Bästa vän dikt

Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör. Här sitter jag på tåget på väg hem.


Du är min bästa vän , och.

Jag skulle kunna skriva allt det där igen. Om du inte vill vara anonym kan du registrera eller logga in. Behöver du förslag för bästa vän citat? Då har du kommit till rätt ställe.


Vi har samlat flera bra og roliga citat om vänskap. Skicka blommor till en vän – Här hittar du bra erbjudanden. Alla har en “ bästa vän ” under olika perioder av livet – bara ett fåtal lyckosamma har samma vän under alla perioder.


Fotnot: Expressen bad 1personer att lista de tre bästa dikterna på svenska språket.

De röstande har fått rangordna sina favoriter. Ettorna har fått poäng, tvåorna och treorna poäng. Poängsumman inom parentes. Dikter om vänskap – Dikt av 12.


Som tanken på dig kan få mig att le. Så mycket jag vill att vi ska göra. Det finns så mycket du inte fått höra. När jag tänker på dig så blir jag glad.


En vän som du är värd så mycket för mig! Registrera ett konto på novell. Grattis på födelsedagen min underbara vän , du är en stjärna och jag älskar dig. Din födelsedag är den första dagen på ytterligare en 365-dagars resa. Gör det här året det bästa någonsin.


Min älskade vän nu ska du få se Att du nästan alltid kan få mig att le. Vi har roligt vad vi än hittar på Och det är nåt inte alla kan förstå. Klicka här för att läsa hela dikten Underbara vän – en dikt om vänskap.

Ingen kan få en att skratta som en bästa vän. Vänner är den familj du själv väljer. När ni, men ingen annan, förstår er humor.


Det enda som är bättre än en vän , är en vän med choklad. Citat om att förstå, acceptera och tro på någon. För att ha en vän måste du vara en. Jag är glad att vara din vän.


Bra vänner är som kondomer = De skyddar dig. Bästa vänner är som Viagra = De reser upp dig när du är nere. Falska vänner är som löv, finns överallt. Ni pratar med varandra varje dag och har en självklar plats i varandras liv.


Har du sagt vad hen betyder för dig? Fina, fina hundar – vad skulle vi ta oss till. Du kallade mig ”ditt barn”, och oavsett antalet skor jag tuggade sönder, och några totalförstörda kuddar, blev jag din allra bästa vän.


När än jag var ”dum hund”, pekade du ditt finger mot mig och frågade ”Hur kunde du?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg