tisdag 15 mars 2016

Adventist se

Vi vill nå människor med det glada budskapet! Nu har äntligen nya intyg för barnvälsignelse, dop, medlemskap och vigsel kommit! De har saknats ett tag och många väntar på att få riktiga intyg.


Forskning som gjorts vid Baylor University fann att kristna som faktiskt läser Bibeln är mer benägna att aktivt verka för social och ekonomisk rättvisa, tror att det är viktigt att konsumera färre saker och är mindre benägna att se religion och vetenskap som oförenliga, bland många andra moraliska och politiska frågor. Julgåva går till trädplantering och miljöarbetet som ofta ingår i våra projekt för en hållbar utveckling för individer och miljö. Mer information finns på adra.

Tack för ert stöd och era gåvor! Adventistsamfundet har ett 40-tal församlingar och grupper i Sverige som alla ser olika ut. Se till att ditt namn finns i varje brev! Du är ansvarig för allt som skickas till listan från din e-post-adress.


Den som bryter mot reglerna och nätiketten blir offentligt varnad. Varningen varar i mellan och månader. En andra varning under denna tid medför avstängning från listan.


Adventister ser Bibeln som den enda grunden för tro och lära.

Här kan du ta reda på mer om hur vi förstår Bibelns viktigaste undervisning. Matsalen Plats för ca 1sittande, fullt utrustat storkök och disk. På baksidan av matsalen finns en stor veranda där man kan sitta ute under vackra sommardagar. Syftet bakom Adventist On Line är att underlätta för internetsurfare, radiolyssnare eller telefonanvändare att lätt komma åt intressant kristen information oavsett om det är baserat på lju bild eller video.


ADRA står för Adventist Development and Relief Agency och är en opolitisk biståndsorganisation som hjälper människor i världens fattiga länder utan hänsyn till kön, sexuell läggning, etnicitet, nationalitet, religion eller politisk uppfattning. Gudstjänst från Ekebyholms Adventkyrka. Livet du skapades till. När jag är ledsen och gråter. Församlingen engagerar sig starkt i att hjälpa andra människor genom uppmuntran till ett positivt välbefinnande på ett fysiskt, mentalt, social och andligt plan.


I flera år har därför det populära vegetariska julbordet hjälpt många att se fördelarna med en växtbaserad kost och familjär gemenskap. Against the backdrop of recent developments in the world church regarding unity, policy compliance etc. Board of the Seventh-Day Adventist Church in Linköping, Sweden, has issued the following statement, which can be read here in English and Swedish. Hela mitt liv Jag föddes för att återspegla en Gud som är så mäktig att han kan skapa ett helt universum, så nära att han hör mina böner och så kärleksfull att han är kärleken förkroppsligad.


Adventist - scouterna, scouter, adventister, trossamfun vuxendop, adventist , ungdomsverksamhet, frikyrka, frivilligorganisationer, gifta sig, hälsa. Nyheter från adventist. Thomas Müller, formand for Adventistkirken Danmark, giver her sine tanker om året der gik og tiden der ligger foran.


Det värmer mitt hjärta. Nøden i verden kender vi alle til.

Ekebyholm – en skola för alla En grund- och gymnasieskola med frihet i tanke och handling på kristen grund. Undervisningen utformas i harmoni med den svenska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg