måndag 14 mars 2016

Trademark living lampa

Fri frakt vid köp över 5kr! Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Enormt sortiment av lampor.


Trademark living lampa

Forti nutid og fremtid mødes i dette minimalistiske og humanistiske sanseudtryk. Der efterlades rum til betragterens egen tolkning, oplevelse og refleksion. Trademark Living sætter DNA aftryk. The past, present and future meet in this minimalistic and humanistic expression. PLEASE NOTE: The first order must amount to a minimum of DKK 500.


BEMÆRK VENLIGST: Første ordre skal minimum være på DKK 3. Efterfølgende ordrer under DKK 2. Gælder ikke restordrer og tillægsordrer til indeværende ordre. Här hittar du läckra avlastningsbor polerade stolar och äkta gamla ombyggda skepsslampor. Välkommen till Ask Frälsegår Motala! Vi reserverar oss för fel i beskrivningar. Ferm Living är ett varumärke att räkna med.


På kort tid har de blivit en av Danmarks ledande producenter när det gäller design och inredning. I sortimentet hittar du bland annat mattor, textilier och köksartiklar med ett enkelt skandinaviskt formspråk. Ofta med grafiska inslag och alltid formgivna med en stor dos kärlek. För stämningsbelysning och dekorationsbelysning har vi massor med alternativ, där kan vi rekommendera en liten lampa på fot, en sk bordslampa eller fönsterlampa som passar utmärkt till det lilla sideboardet eller i fönsterkarmen.


Ett trevligt inslag till dina krukväxter som också mår bra av att få lite extra ljus. Om kategorin “Nytänkande återvinning” fanns så borde denna übercoola lampa gjord av avgasrör vinna! Oavsett om du vill ha lampor och vägglampor med modern eller vintage stil så hittar du det hos oss!


Trademark living lampa

En lampa kan vara bara en lampa. Eller så kan den vara väldigt speciell. Vi på Svetrend har väldigt speciella och trendiga lampor.


Dom måste verkligen ses för att dom är så läckra och snygga. Taklampa SLOKHATT från Form Living. En snygg taklampa med en modern design. Orange sladd är en kul detalj! Varje exemplar är unik i färg och form, och kan skilja sig åt något.


Hos oss hittar du massor av lampor! Vi tycker att en bra lampa inte bara ska lysa upp rummet på ett trevligt sätt, den ska också tillföra något till rummet som inredningsdetalj. Fynda den till ett pris på 9kr hos oss på Roomly.


Vi levererar lagervaror inom 2-dagar med fri frakt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg