måndag 21 mars 2016

Microsoftkontot

Du kan hålla koll på dina prenumerationer och din orderhistorik, ordna familjens digitala liv, uppdatera din sekretess och dina säkerhetsinställningar, kontrollera hälsa och säkerhet för enheten och få belöningar. Allt följer med dig i molnet och mellan enheter som iOS och Android. En plats att sköta allt på. Välkommen till instrumentpanelen för ditt konto.


Jag tackar för svaren. Dock förstår jag inte varför den inte finns en funktion att bara ta microsoft kontot utan man ska behöva gå dessa krångliga vägar, vet ej hur mina sparade filer för spel som är länkade till plattformar så som steam kommer att fungera efteråt. Du kanske loggar in från en ny plats, enhet eller app.


För att skydda ditt konto har vi blockerat åtkomsten till din inkorg, kontaktlista och kalender för den inloggningen. Du har bytt namn eller ändrat vad du vill bli kallad. Du vill använda en e-postadress som du lättare kommer ihåg. Microsoft konto säkerhetskod - Microsoft. Din kontosida hittar du på Office.


Microsoftkontot

Efter att du har loggat in klickat du på pilen bredvid ditt namn och sedan på Mitt konto. Vi gör det möjligt för alla elever i hela världen att uppnå mer Vi tror på potentialen hos varje elev. Vi tycker att lärare ska ha mer tid till. Har nyligen bytt lösenord på gmail och har tvåstegsverifiering för att kunna logga in där. Nya funktioner och uppdaterad appdesign är endast tillgängliga om du har slutfört Windows Anniversary-uppdateringen.


Utan uppdateringen får du en äldre version av appen, som endast stöder tvåstegsverifiering för arbets- och skolkonton. Om du upplever det som ett integritetsproblem kan du logga in som vanligt med ett så kallat Lokalt konto. Start-menyn och välj din inloggning uppe till vänster. Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.


Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du denna användning. From Office and Windows to Xbox and Skype, one username and password connects you to the files, photos, people, and content you care about most. Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s. Läs mer om vår integritetspolicy här. Office Home Använd länken Gå till mitt konto nedan om du vill ladda ned och installera om Office på samma dator. Upprepa stegen nedan om du vill lägga.


Store photos and docs online. Create and work together on Wor Excel or PowerPoint documents. Det ena är att Windows fungerar smidigare om du är registrerad. Olika tjänster och appar kan dela information med varandra och med flera olika prylar. Om de vet att du ska göra kan de lättare visa anpassad reklam.


Microsoftkontot

Har du tappat bort Office-skivan? Vill du installera Office på en enhet utan skivenhet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg