fredag 25 mars 2016

Reseguide bahamas

Bahamas består av 7öar varav är bebodda och det finns många lugna, natursköna platser att se. Det tropiska klimatet på Bahamas är underbart. Temperaturen understiger sällan grader och när det är som varmast brukar det vara runt grader.


Till Bahamas kan du åka året runt. Insprängd i tropisk regnskog, nedsänkt i havet eller på en bergstopp i Alperna.

Bahamas känner de flesta av oss till – men något vanligt resmål för oss svenskar är det inte. Men de många vackra vita och rosa stränder gör att det är värt att ta fram sparpengarna för en lite lyxigare solresa. Du hittar länkar för nedladdning av resguiden i botten av artikeln. Vi har exempelvis restips, bilder, kartor, filmer och resdagböcker från Bahamas.


Allt innehåll i reseguiden till Bahamas är det medlemmarna själva som har bidragit med. Vi föreslår att du börjar med att kika på introduktionen till Bahamas där vi lyfter fram det allra senaste våra medlemmar publicerat. Själva ordet Bahamas är ursprungligen spanskt och betyder ”grunt vatten”.

En legendarisk feststad med några av världens fetaste klubbar. Vajande palmer och snygga människor. Trendiga restauranger och barer. Bali är den sinnliga ön där det alltid finns plats för konst, dans, traditioner och kultur. Om man känner att man nån gång vill åka till Karibien ska man verkligen passa på om man är i Florida.


Miami är också häng på stranden. Flygresor Bahamas Reseguide. Billiga flygresor till Bahamas Bahamas är ett riktigt drömresemål för många, och ses ofta som.


Massor av restips och inspiration från Andros Island av riktiga resenärer som själva varit där. Kom in och dröm dig bort en stund! Bahamas är en oberoende och självstyrande stat, men eftersom det är en före detta koloni i det brittiska kungadömet så har man fortfarande brittiska drottningen Elizabeth II som officiellt statshuvud.


Bahamas är en parlamentär demokrati och samtidigt har man monarki, men precis som i Sverige så har kungahuset ingen egentlig makt. För inte så många år sedan var reseguider i bokform och inför din resa fick du köpa eller låna en reseguide Lonely Planet eller Berlitz. Nu för tiden finns de online.


TTripadvisor har i mycket ersatt tips om rekommenderade hotell, restauranger och utflyktsmål. Men tyvärr missar tjänsten på att ge en helhet om besöksmålet.

Bahamas Guide Bahamas travel Bahamas Info The Bahamas Guide Whats on Bahamas Bahamas4u Bahamas Gateway Bahamas Vacation Guide The Bahamas About Bahamas Exuma Bahamas Bahamas -travel. Reseguide till Blå lagunen (Blue Lagoon) på Island - ett av världens moderna underverk. Weekendresor och kryssningar.


Fort Lauderdale är mindre och kanske något lugnare än. Charterresor och sista minuten. Vem du än är och var du än vill åka har vi en resa för dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg