fredag 25 mars 2016

Google konto logga in

Visste du att det nu finns en söktjänst med socialt ansvar? Om uppgifterna redan är ifyllda och du behöver logga in på ett annat konto klickar du på Använd ett annat konto. Om du hellre använder en e-postadress utanför Gmail när du loggar in kan du dock länka denna till kontot. Sedan kan du logga in, återställa lösenordet, ta emot aviseringar m. Du kan skapa ett nytt konto.


Google konto logga in

Här hittar du tips om produkten och vägledning för hur du använder den. Här finns även svar på andra vanliga frågor. Följ anvisningarna för att få hjälp att komma åt kontot igen. Konton har egna inställningar. Välj Logga ut i menyn.


Läs mer om hur du återställer ett konto som du har förlorat åtkomsten till. Skydda uppgifter och enheter. Lägg till extra skydd.


Google konto logga in

Den här länken visas bara om du använder ett lokalt konto. Klicka på den enhet som du inte kan logga in på Pokémon GO med och klicka på Ta bort åtkomst till kontot. När du gjort detta kan du öppna Pokemon GO igen.


Detta är för användare som använder version 16. Har du redan lagt till ditt Gmail- konto i Outlook kan du läsa meri den här artikeln. Ange lösen ordet för kontot. Logga in på ditt Gmail- konto i Outlook för Mac.


Google konto logga in

Ett av de enklaste och mest tillförlitliga sätten att skydda ditt konto är att ha ett mobilnummer kopplat till kontot. Oavsett om de sitter vid datorn eller söker på mobilen kan en annons vid rätt tid göra användare till värdefulla kunder. Det är här den skumma delen kommer.


När jag skrivit in mina uppgifter och trycker på Nästa så kommer jag tillbaka till Wi-Fi-delen igen. Med Mobilt BankID kan du snabbt och säkert logga in i vår app och internetbank (Swedbank eller din sparbank). Om det finns ett konto kopplat till någon av dem meddelar vi dig. Tips: Sök i dina inkorgar (inklusive skräppostmappar) efter e-postmeddelanden från Spotify.


Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Create and edit web-based documents, spreadsheets, and presentations. Store documents online and access them from any computer. Få tillgång till alla favoritprodukter och -tjänster från Microsoft genom en enda inloggning.


Med ett användarnamn och lösenord når du alla filer, foton, personer och annat viktigt innehåll, från Office och Windows till Xbox och Skype. För att logga in behöver du ett BankI en säkerhetsdosa eller ett Mobilt SäkerhetsID.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg