måndag 23 november 2015

Takskärm med inbyggd dvd

Se vilka kampanjer vi kör just nu! Ge bort ett presentkort. Här finns något som passar alla. Förmånliga rabattkoder. Se aktuella rabattkoder här. Spara pengar när du handlar.

Största utbud av DVD-filmer. Köp före - så skickar vi samma dag. C DVD och Blu Ray-skivor. Takskärm med 1HD-skäm och inbyggd DVD från XTRONS.


DVD tum takskärm till bil, buss, husvagn m. DVD tum takskärm till bil, buss, husvagn m. Clarions 8″tums takskärm OHM888VD har inbyggd DVD spelare,IR-sändare för det perfekta ljudet till trådlösa IR-hörlurar. Platt och slimmad profil gör att passformen i en minibus,SUV eller flersitsig skåpbil blir riktigt bra. Clarions 8tums takskärm OHM888VD har inbyggd DVD spelare,IR-sändare för det perfekta ljudet till trådlösa IR-hörlurar.

Med Clarions takmonterade bildskärmar flyttar hemmabion in i bilen för att roa alla som sitter i baksätet. RSE , det finns numera en variant av RSE där dvd spelaren sitter i skärmen och den enda kabeln du behöver dra är volt matningen denna variant tillåter dock inte att du. Widescreen-skärm med HD upplösning. Skärmen innehåller även funktioner som steglös FM modulator och takbelysning. I paketet ingår även par trådlösa hörlurar samt en fjärrkontroll.


Speciellt om du har barn i bilen. Med hjälp av en takskärm i bilen är däremot detta problem ett minneblott. Istället väntar timmar av filmunderhållning. Bland vårt sortiment hittar du takskärmar till bilen med inbyggda DVD -spelare och TV-spel, HDMI-ingång och steglös FM modulator bland mycket mer.


Utforska vårt stora utbud nedan! Bilstereo Stockholm, Med sin inbyggda DVD -spelare står denna högupplösta 10. HD-pekskärmar och DVD -spelare i båda enheterna, från XTRONS.


Fås i svart, grå eller beige konstläder. Letar efter en DVD med inbygg skärm. TV upp till - Hemelektronik online på CDON. Bra priser och snabb leverans.


When a great deal means a great deal! En portabel DVD är en perfekt resekompanjon på längre bilfärder.

Har planer på att köpa volts TV med inbyggd Digitalbox och DVD. På grund av att DVD är inbyggd stående. Få Inbyggd Dvd I Nackstöd för de bästa priserna nätet har att erbjuda hos LightInTheBox.


Dags att köpa ny Blu-ray-spelare med 4K UHD uppskalning eller bara en billig DVD -spelare? Hos Elgiganten hittar du ett stort sortiment av 4K Blu-ray-spelare och du kan enkelt hitta ett bra köp genom att t ex filtrera på lågt pris, DVD och Blu-ray-spelare med hårddisk och inspelning eller portabel DVD -spelare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg