torsdag 19 november 2015

Ist skola

Ist skola

Se foton på gamla klasskamrater! IST Home Skola är appen där du skapar schema och lämnar in till förskolan. I samma app anmäler du frånvaro vid sjukdom och lämnar in tid för ledighet. IST Everyday består av produkterna IST Administration, IST Lärande, IST Schema och IST Everyday Services.


Alla utvecklade för en allt mer digitaliserad skola och värld. Varje produkt är uppbyggd av applikationer, tjänster och integrationer som kan kombineras för att passa olika verksamheter och roller. IST Support Vi som arbetar med support är kunniga inom både verksamhet och teknik. Vi strävar efter personliga kontakter för att du som användare ska få en så bra och effektiv hjälp som möjligt.


Som kund till IST lovar vi dig ett helhjärtat stö vilka problem du än ställs inför. Produkten är en användarvänlig och rollbaserad lösning som ger stöd i alla processer – hela vägen från årsplanering till daglig administration i skolan. IST Administration för grundskolan är en lösning som ger bättre hantering, bättre datakvalitet och som samtidigt förenklar det dagliga arbetet eftersom data registreras centralt. Vi använder SkolID som ID-tjänst tillsammans med BankID. Börja med att ange ditt personnummer och godkänn sedan via BankID.


Sen är du klar och kan använda appen. Nu är IST lärande igång på Braås skola. Elever och vårdnadshavare har möjlighet att logga in och följa elevens utveckling. Växjö kommun väljer IST Lärande till förskolor och skolorEdtechbolaget IST har vunnit upphandlingen av digitalt systemstöd till Växjö kommuns förskolor och skolor.


IST Lärande levde upp till kommunens krav på ett systemstöd som är hållbart, flexibelt, tillgängligt och effektivt för lärandeprocessen. Under Relaterad information hittar du en lathund för IST Länkportalen. Det här kan du som vårdnadshavare göra via IST Länkportalen (Dexter och IST lärande) I Dexter kan du. IST förskola och fritidshem. Du kan ansöka om barnomsorg, lämna in schematider, ange inkomstuppgifter samt säga upp plats.


Systemet har redan testats i utvalda skolor, men nu kopplas alla förskolor till appen. I appen får du en tydlig översikt över dagens och veckans schematider. Där kan du som vårdnadshavare se ditt barns schema och även få information från skolan. Gymnasieskola Frånvaroanmälan och kontaktuppgifter registreras i SchoolSoft och därifrån skickas även information från skolan.


Vuxenutbildning Motsvarande tjänst som används för vuxenstuderande elever är fortfarande Alvis. I IST Lärande kan du ta del av bedömningar, omdömen, utvecklingssamtal och dokumention av stödåtgärder. Inloggning IST Lärande. För närvarande kan du som vårdnadshavare inte logga in på IST Lärande.


Ist skola

Nytt inloggningssätt med Mobilt BankID kommer snart. Skola – lärplattformen IST Lärande skola. Du som vårdnadshavare kan logga in med BankID och ta del av information från skolan om ditt barn.


Eleverna kan logga in med sina vanliga inloggningsuppgifter som de brukar använda i skolan. Vi skulle önska att när ni loggar in för första gången också kontrollerar era kontaktuppgifter och uppdaterar dem om det behövs. I Quiculum loggar du in med e-legitimation. Klicka på länken nedan för inloggning (vårdnadshavare väljer skola , och sedan logga in med BankID).


Inte slänga mat-vecka i skolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg