måndag 2 november 2015

Hur avslutar man viaplay

Hur avslutar man viaplay

Se svensk TV inom min. Du kan även läsa mer om hur det funkar genom Telehär. Bra på resan, på landet eller om du kanske inte vill slösa på surfpotten.


Hur avslutar man viaplay

Läs mer om hur du tar bort ditt användarkonto och avslutar kundrelationen under ”Åtkomst till och användning av tjänsten” ovan. Hantera kontouppgifter. Streaming i världsklass! När du gjort detta kommer du loggas ut från samtliga enheter inom timmar.


HUR MÅNGA KAN TITTA SAMTIDIGT? Hyr filmer på nätet och se live sport som Champions och Premier League. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Och vill man ha undertexter (min fru är inte från Sverige och har lättare att läsa med att lyssna) så får man vänta ytterligare.


De släpps tydligen inte med nysläppet. De har en heeeeel del att lära av Netflix. Trassliga menyer och känns väldigt osorterat.


I stället samarbetar man nu med amerikanska kanalen Fox, vilket gör att många nya serier landar just där nu. Lara Croft blev den orädda Tomb Raider vi känner henne som idag! Viaplay har alla TV serier och kanaler online.


Hur avslutar man viaplay

Om du inte ser alternativet för att avsluta ditt konto måste du avsluta abonnemanget hos din faktureringspartner. På sidan Konto (Account) ser du antingen en länk som innehåller anvisningar om hur du avslutar ditt konto hos din faktureringspartner, eller anvisningar för hur du kontaktar din faktureringspartner för att avsluta kontot. Hur man avslutar ett brev. Att skriva ett brev är enkelt, det gäller helt enkelt att få fram det som man vill förmedla och det finns egentligen inga fasta former för hur detta skall ske.


Vanligast är helt enkelt att det ger sig själv. Något som däremot kan vara knepigare är att veta hur man skall börja och hur man avslutar ett brev. Mitt namn är Hernan och jag jobbar på Viasat. Man kan alltså INTE titta på kanalerna live. Släpp böckerna, slappa framför en skärm och unna dig lite me-time.


Gå lös på högaktuella serier och nya storfilmer. Spara offline, titta när du vill, hur du vill. Du vet hur det funkar. Du får tre månader till priset av en, värde 2kr – utan bindningstid.


This is an offer you can’t refuse! Vill du avsluta ditt abonnemang hos oss? För att kunna avsluta abonnemanget måste det vara abonnemangsägaren som ringer in och gör avslutet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg