tisdag 10 november 2015

Charmiga raggningsrepliker

Ibland kan det göra underverk att släppa den självsäkra och coola fasaden och i stället satsa på att vara gullig och gå all in på den kärleksfulla fronten. Prova till exempel: – Får jag ta ett kort på dig? Jag ska skicka bilden till tomten så att han vet vad jag önskar mig allra mest. Humor är alltid en bra sak att ha. Dessa roliga raggningsrepliker betonar hur viktigt humor är.


Charmiga raggningsrepliker

Många av dessa poäng kommer att fungera riktigt bra, särskilt för att de är roliga och lätt att komma ihåg. Kom ihåg att dela dem med dina vänner. Men i det fallet får jag uppfattningen om att raggningsrepliker har en viss bortstötande effekt, eftersom det uttrycktes i ord att man inte ska använda raggningsrepliker om man vet att man kommer att träffa tjejen igen.


Målet är väl ändå att väcka intresse hos tjejen, att vilja träffas igen etc. Raggningsrepliker är något av en konstform, vissa komiska, andra absurda. ELLE listar raggningsrepliker som aldrig borde yttrats. Här hittar du massor av småfräcka raggningsrepliker du kan använda när du skall ragga. Helt ärligt, här är världens bästa raggningsrepliker.


Var inte rädd att använda dem – Vi lovar att de kommer ge garanterad succé på ditt ragg. Vi har samlat en rad roliga raggningsrepliker som verkligen får en att skratta. Några av de är dåliga raggningsrepliker vilket gör det extra roligt trots att de kommer att förnärma de flesta tjejer som blir “utsatta” av dem. Postad på SkrattNet för länge sedan. Du är den perfekta inredningsdetaljen.


Du skulle passa perfekt i min säng, i min soffa, på mitt golv,. Dessutom, sägs det med glimten i ögat kan det vara charmigt. Här är tips som garanterat kommer få folk att antingen skratta eller springa. Det här med att ragga kan vara svårt. Alla behöver någon gång en bra raggningsreplik.


Ursäkta, vilken raggningsreplik funkar bäst på dej? LVA riktar sig till kvinnor och män med känsla för det lilla extra när det gäller stil och mode. Smyckena tillverkas i en begränsad upplaga och finns endast att köpa i få utvalda butiker och i ÄLVAs egen webbshop.


Handla Älva hos oss och du får en hemlig gåva. Metro Mode har nämligen fått tag i svenskarnas vassaste raggningsrepliker. Men är de verkligen så bra?


Jag är brandman och du är het, ska jag svalka dig med ett sprut? Slumpa raggningsreplik. Tips på studentpresent! Jag och min kusin brukar ofta diskutera raggningsrepliker.


Det finns repliker som är fruktansvårt dåliga, men så finns det ju också de som är roliga:) Vi tänker inte på att ragga upp någon när vi kläcker en raggningsreplik, utan det handlar om att ha roligt och slippa ta det så allvarligt. Och detta tycker vi är väldigt roligt. Det kan dock vara en bra idé att chilla med sex-biten eftersom inte alla gillar intima inviter som det första de får höra.


Charmiga raggningsrepliker

Har du det svårt på Tinder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg