måndag 23 november 2015

Lanternin glas

Med 3- glas och unik profiluppbyggnad är systemet certifierat av Passivhaus Institut i Darmstadt, Tyskland. Glasas med glas eller polykarbonatpaneler. Takljuslanterniner används när man önskar stora och långa ljusinsläpp. Vi kan skräddarsy en lösning som ger precis de egenskaper som önskas för varje projekt.


Välj form, storlek, eventuella fönster och öppningssystem.

Vi levererar lösningar för glastak av de flesta modeller och i kundanpassade storlekar. Vi ordnar allt från entrétak av glas och glastak till uterum till större projekt som ljusgårdar, takljuskupoler och lanterniner för offentliga miljöer. Vår definition av en lanternin är ett takljus av större mått.


Det bredaste vi gjort hittills är meter. Lanterniner finns som sadeltak, bågformat eller pulpet. Den längsta är 1meter.


Konstruktionen består i vanliga fall av bärande aluminiumprofiler och kanalglas i polykarbonat.

Ljusgenomsläppet i en KlarValv lanternin består av kanalplast tillverkad av okrossbar Polykarbonat. Det är en kvalitets plast som kommer från välkända Makrolon. Självklart UV-beständig ! Som standard kan kanalplasten fås i antingen transparent eller opal utförande.


Vilket man ska välja beror helt på egna önskemål. En kupol eller lanternin med mjölkvitt glas. Lämpar sig bra för utrymmen där man vill undvika att bli blända till exempel om man manövrerar maskiner och truckar. BS Glas i Falkenberg – Välkommen.


Vår affärside är att förse våra kunder med allt inom glasmästeribranschens verksamhetsområde till en rimlig kostad och med bästa kvalité och service. Vi är auktoriserade och anslutna till glasbranschföreningen. Vi är en del av Glaskedjan – Lokala glasmästerier i samverken.


Här hittar du information om alla VELUX takfönster, takfönsterkupa, takfönsterkupoler, ljustunnlar, solskydd och mycket mer. Generellt finns det inga begränsningar i längd. Vi på Nytec leverera allt från små Glas Pyramider till hela Glastak.


Ge din fastighet ett fönster mot himlen som kan förvandla en dunkel hall till husets vackraste rum.

En lanternin kan tillföra enormt mycket till ett redan existerande rum eller en ny tillbyggnad. Släpp in dagsljuset ovanifrån med en lanternin i polykarbonat. Tillverkas i 1 eller mm väder och UV-strålningsbeständig polykarbonat. Detta takfönster tillverkas i flera olika storlekar. För karta, klicka här!


Kontakta oss gärna för mer information! Ventisol Kupol VBK från Ventisol Brandventilatorer AB. VBK är kvadratiska, rektangulära eller runda takkupoler av akryl eller polykarbonat, klart eller opaliserat. Glaset klarar då såväl krav på personsäkerhet som ett visst angreppsskydd och sitter kvar i klimatskal vid ev. Vid personsäkerhetskrav på inre glas kan detta då utföras härdat.


Scanlights produktutbud sträcker sig från plast till glas , från genomsiktligt till translucent. Vi erbjuder allt ifrån avancerade skräddarsydda systemlösningar för klimatskärmar och lanterniner till enklast möjliga standardkupol.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg