måndag 30 november 2015

Icloud glömt lösenord

Saker att göra för att få tillbaka. Glömde iCloud lösenord ? Alla glömmer sitt lösenord på någon gång och om du har finns det ingen anledning till oro. Lyckligtvis för dig har Apple flera sätt att du kan återställa ditt lösenord om det förloras.


Du kan också genomföra återhämtningsprocessen i mer än ett sätt. Ditt Apple-ID är det konto som du använder för att logga in på alla Apple-tjänster. Om du glömmer ditt Apple-I eller inte vet om du har ett, finns det ett par sätt för att hitta det. Jag har glömt icloud lösenord , jag vill återställa bortglömda icloud lösenord från Apple?


När allt kommer omkring är det vanligt att folk att glömma sitt lösenord , särskilt om de inte använder den ofta. Det är inte bara ett vanligt problem med iCloud. Har en säkerhetskopia via icloud.


Icloud glömt lösenord

Anger jag inte den så finns inga säkerhetskopior att. Om du inte kunde nollställa lösenordet med de här stegen kan du kontakta Apple-supporten. När du har nollställt ditt lösenord ber vi dig logga in med det nya lösenordet nästa gång du använder ditt Apple-ID. Om du vill kan du uppdatera din e-postadress eller ändra ditt Apple-ID. Hur tar man bort iCloud konto utan lösenord.


Om du har glömt ditt iCloud lösenord och ta bort din iCloud -konto, är här hur man gör det i enkel stammen. Steg ett: Gå inställningar app och hitta iCloud. Steg två: När du uppmanas ange ett lösenord , ange alla slumptal. Klicka på den för att öppna.


Icloud glömt lösenord

Om du har säkerhetskopierat din enhet kan du återskapa dina data och inställningar efter att du har återskapat din enhet. Om du aldrig har säkerhetskopierat din enhet innan du glömde din lösenkod kommer du inte att kunna spara informationen som finns på din enhet. Du behöver en dator till följande steg.


Att glömma bort sitt lösenord är ett vanligt problem. Det ständiga rådet är att byta ut lösenordet ofta, vilket gör att det är lätt att tappa bort det på vägen. Just lösenordet till Icloud kan vara en knepig fråga. Hej,har köpt en Ipad hos er. Kunde inte använda den för att jag glömde min APPLE ID och lösenord till icloud.


Vilken butiker som kan fixa detta? Del 1: Vad du ska hålla utkik efter om du upptäcker att du har glömt ditt lösenord. En registrerad e återhämtning kan hjälpa dig att enkelt ha ditt Apple-ID eller iCloud lösenordsåterställning.


Inte bara återställning du har också dina lösenord ändras. Om ICloud kräver att du anger en kod för tvåfaktorautentisering hämtar du koden från någon av dina andra Apple-enheter och anger de sex siffrorna och klickar på Lita på när iCloud uppmanar dig att lita på den här webbläsaren. Du utestängd från App Store, iCloud och iTunes, bokstavligen hela Apple. Det blir omöjligt att visa dina filer på iCloud eller ladda ner något från App Store ellerom du har glömt Apple-ID lösenord.


Förra Ägaren har glömt lösenordet ,det stod även o produktbeskrivningen,men vi trodde det var själva lösenkoden,då hade det ju gått att resetta med itunes. Ja förra ägaren tycks inye ens komma åt sin mail. Ditt iCloud - lösenord skyddar sekretessen för den information (exempelvis din e-post) som är lagrad i iCloud. Du bör regelbundet ändra ditt iCloud - lösenord för att skydda din information.


Your Apple ID is the account you use for all Apple services.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg