torsdag 5 november 2015

Klara teoriprovet utan att plugga

Alla körkortsfrågor du måste kunna på din dator, mobil och surfplatta! Plugga hemma och klara provet! Oslagbart prisvärda piercingar till fabrikspriser från världens största piercingbutik! Stort urval och galna priser i din bästa piercingbutik sedan över år!


Vill du klara teoriprovet och kunna känna dig hyfsat säker på varje fråga du kommer att få så finns det inga genvägar. Så att bara plugga via körkortonline skulle jag inte rekommendera.

Själv så läste jag körkortsboken, gjorde varje prov som min körskola hade tillgängliga, men jag kompletterade även mitt pluggande med tester på körkortonline samt GratisTeori. Jag kommer aldrig klara teoriprovet –. Kan någon ge tips på hur man klarar teoriprovet? Bli medlem och plugga körkortsfrågor 1 gratis.


Så om du ska skriva teoriprov – se till att på något sätt tvinga dig själv till att plugga. Att plugga online var också något som definitivt hjälpte. Det är trots allt ofta just teoriprovet som många har svårare med.


Det första tipset är att börja plugga i tid.

Det är i princip omöjligt att lära in all teori man behöver för att klara körkortsprovets teoridel om man är ute i sista stund – informationsmängden man behöver ta in är helt enkelt för stor. Nu är det så att jag har kuggat på Am kortet gånger och jag är verkligen trött på det nu har fått 4448. Kom ihåg att det hur mycket tid man behöver är väldigt individuellt. Teoriprovet kan du boka privat här eller så kan du be din trafikskola boka teoriprovet åt dig.


Fördelen med att din trafikskola bokar är att kötiden oftast är mycket kortare för trafikskolor. Du kan inte boka teoriprovet separat utan teoriprovet och uppkörningen bokas under samma tillfälle. Skippa tråkiga böcker och dyra teorilektioner och plugga på dina villkor istället!


Ja, iallafall om du pluggar inför teoriprovet , kunskapsprovet eller vad du vill kalla det inför körkortet! Därför har vi letat rätt på det -troligen- bästa datorprogrammet som du kan använda för att plugga på inför provet. Denna blogg är till för dig som vill veta hur du kan få toppresultat på provet utan att sitta.


Jag klarade mitt på första försöket men jag håller med TS om att en del av frågorna faktiskt bara är idiotiska. De har inget med kunskap att göra utan är bara ute efter att sätta dit den som svarar. Hade bla en fråga om huruvida bilen på bilden hade parkerat fel och en skylt med tidsangivelser. Lär dig teorin snabbt och enkelt.


Att klara av teoriprovet är en viktig del på vägen till det efterlängtade körkortet. Vi delar därför med oss av våra bästa tips för dig som ska plugga inför teoriprovet ! Använd dem istället för att få en känsla för vilka områden du är bra på och vad du behöver plugga mer på.

Det viktigaste du behöver komma ihåg till att börja med är att skriva in dig på en körskola. Se till att du klarat alla delar av övningsproven innan du skriver teoriprovet. Gå på teorilektioner på körskolan.


Det kommer fördjupa din förståelse för det du pluggar in med hjälp av övningsproven och körkortsboken. Hur ska jag plugga för att klara teoriprovet ? Det absolut viktigaste du behöver veta är att det inte finns några genvägar till att klara teoriprovet. Teoriprovet är någonting du verkligen behöver kunna, inte för att bara ta körkort utan för din och andras säkerhet.


Satsa då på djupinlärning. Undrar hur stor chans har man att klara teoriprov efter att ha pluggat i 2-dagar? Jag glömde bort att jag hade den inboka och kom på bara igår.


Jag kan köra bil, och kör väl lugnt och säkert, uppkörningen klarar jag! Har nån efterenhet om samma situation?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg