tisdag 10 november 2015

Sluta snusa app

Sluta snusa i dag med effektivt program. Stort utbud av produkter och varumärken. Snabb leverans och bra priser. Att sluta snusa kan verka skrämmande i början.


Målet med DipQuit är att hjälpa dig sluta snusa en dag i taget. Vi håller reda på antalet dagar du har varit snusfri, pengarna du sparat hittils, antalet prillor du skulle använt, och mycket mer.

Snusfri bygger på att du är redo att försöka bli snusfri. Du skriver ett kontrakt och berättar för Snusfri när du ska sluta. Snusfri har inbyggda mål som du klarar av i takt med att du är snusfri. Upptäck de exakta stegen för att sluta snusa.


Massor av tips, råd och erfarenheter om att sluta snusa. Ett stort forum där före detta snusare kan utbyta erfarenheter och diskutera. Finns en app på android också, där man knappar in datumet när man slutar samt hur mycket man spenderat om dagen, sen kan man kika hur länge man varit snusfri och hur mycket man har sparat.


Kan vara kul att se om ett halvår eller om 4år.

Det finns många fördelar med att sluta snusa. Hjälp att sluta snusa. Du förbättrar din hälsa och din ekonomi och dessutom gör du dig fri från ett beroende. Det viktigaste för dig som planerar att sluta snusa är att du själv verkligen vill.


Finns tyvärr ingen RIKTIGT bra app för att sluta snusa (bara för sluta -röka) men det finns en ”Quit Smoking” som räknar dagarna i alla fall. Varför vill jag sluta. Väldigt bra app till android för att hålla motivationen uppe. Har du svårt att sluta snusa ? Då är det här appen för dig! Med denna app kan du få den motivation som behövs.


För varje sekund som går räknar bland annat appen ut hur mycket pengar du skulle ha spenderat på snus under den tid du gått snusfri! Appen kräver inloggning, detta för att kunna vara flera använder på samma enhet. Jag vill sluta snusa – hur gör jag?


Om du har bestämt dig för att sluta snusa , grattis! Det är bra för såväl din hälsa som din ekonomi, för låt oss vara ärliga, snus är inte gratis. Det kan vara bra att inledningsvis ha en plan men också ställa sig frågan, varför snusar du och varför vill du sluta att snusa.


Det är viktigt att motivationen till att sluta verkligen finns där, så försök att göra det tydligt för dig själv varför du vill sluta.

Så kan KRY hjälpa till. Med KRY kan du få hjälp att sluta snusa genom råd och stöd av våra läkare eller psykologer. Vi kan också, om det bedöms att behov finns, skriva ut recept. Det går att sluta snusa , och det finns många knep för att göra det lättare. Sug efter snus kan vara jobbigt, men det håller bara i sig ett par minuter varje gång.


Vid användning av hypnos som en metod för att sluta med tobak försöker personen som vill sluta med tobak förändra hjärnans arbetssätt. Bland annat vill man omprogrammera det undermedvetna för att kunna förändra personligheten och träna mentala processer, exempelvis tankar, attityder eller känslor. Hungerkänslor och viktuppgång: Nikotin ökar ämnesomsättningen och därför kan du märka att du går upp i vikt efter att du slutar snusa. Din kropp kommer hitta en ny normalvikt och efter det kan du sätta in extra träning eller pröva en diet om du vill gå tillbaka till din tidigare vikt som snusare. Annars är mat är en trevlig belöning.


Många går upp några kilo när de slutat snusa. Men det är lätt att gå ner dem igen och håller man lite koll så behöver man inte gå upp dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg