torsdag 26 november 2015

Pappa boken om ditt liv

Ett uppslag ur Mamma – boken om ditt liv. Som ni ser är det ingen lätt match att fylla i boken ! Jag hade kanske föredragit en lite enklare, ytligare bok , men jag gillar verkligen idén att bevara släktingars minnen. Den här utgåvan av Mamma : boken om ditt liv är slutsåld.


Pappa boken om ditt liv

Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Tänk om du hittat en bok där exempelvis din mamma, farfar eller gammelmormor skrivit och berättat om sitt liv. Vilken guldskatt, så fantastiskt för dig och dina släktingar. Mamma En fylla-i- bok om ditt liv är ett unikt tillfälle att på ett lättsamt vis lära sig mer om sin familj och släkt.


Börja skriva redan idag, det är både intressant och gör gott att stanna upp en stund för att minnas den tid som varit. Nu undrar jag bara… var hittar jag Pappa – boken om ditt liv ? Skickas inom 2-vardagar. Köp Mamma - En fylla-i- bok om ditt liv av Kajsa Willén på Bokus. Boken har läsarrecension.


Pappa boken om ditt liv

Gud är en programserie med 2korta andakter som kan fungera som en hjälp att förstå mer om Guds kärlek. Oavsett om du har hittat. Skriv och berätta om ditt liv ! Låt inte dina minnen falla i glömska. Bevara dem i den här fantastiskt fina boken ! Mängder av frågor och olika kategorier hjälper dig att få med allt du vill berätta om. Om släkten och familjen, jobbet, resorna, vännerna, platserna du bott … Om vardag, fest och allt däremellan.


Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Här finns även gott om plats för extra text, foton och andra minnen. Alla kan skriva boken om sitt liv ! Ge bort en presentask som ger far- eller morföräldrarna möjligheten att skriva en opretentiös bok om sitt liv med minnen, bilder och historier för sina barn och barnbarn. Efter andra upplagan har boken fått uppdateringar i samtliga kapitel samt ett helt nytt kapitel.


Bland annat har det tillkommit tips om amningsproblem, baby blues, röda rumpor och hur man lurar en bångstyrig tvååring att klä på sig. Grattis, du ska bli pappa liknar ingen tidigare pappabok. Hos oss hittar du roliga, intressanta och söta present- och fyll-i- böcker.


Fyll-i- böckerna passar dig som vill ge bort en personlig present. Allt om stöttning i ditt jobb och ta kontroll över ditt liv. Denna inspirerande bok är en mega rolig läsning och full av bra tips från någon som har varit där, gjort det och slitna t-shirt.


Om du funderar på att lämna ditt jobb, kommer den här boken inspirerar dig att ta språnget. Med tillminabarnbarn får du verktyget för att skriva boken om ditt liv , Vi ger ramarna, layouten och massvis med inspiration. Du gör boken till din med egna texter och bilder.


När du är klar skriver du ut och binder in till en minnesskatt att bevara. Det är en samling frågor som tillsammans utgör en hel levnadsberättelse inte bara om din mamma, hennes barndom och uppväxt, utan även om hennes egna föräldrar och minnen av tidigare generationer. Det är en bok att spara till barn och barnbarn, där både känslor, minnen och personliga tankar får plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg