fredag 23 mars 2018

Plåtarbete tak

Söker du Plåtslagare kommun? Få offerter helt gratis. Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

Vi kan erbjuda allt inom tak , takarbeten och plåtarbete , stora som små reparationer. Ytpapp, takshingel, plåttak och tegeltak. Vintertid tar vi även bort snö. Vi är ett familjeföretag med ett stort engagemang. Detta har givit oss ett gott rykte och nöjda kunder.


Du som kund kommer veta vad och vem du får. Inom plåtarbeten gör vi i Växjö inte bara tak utan behöver du hjälp med bandteckningar, garneringar, plåt till fasader, kassetter, gavelbeslag eller fönsterbläck monterar vi även det. Fördelar med att montera och lägga ett plåttak är att det väger otroligt mycket mindre än tegel till exempel.

Ett tak ska hålla, det ska vara tätt och snyggt! Vi på Mellansvenska Takbolaget AB kan som takläggare erbjuda dig takläggning, takreparationer, takrenovering, plåtarbete och snöröjning med en spetskompetens och styrka som är unik i branschen. Företaget har genomgått utbildning för att kunna besiktiga tak , detta för att kunna ge kvalitet och säkerhet till sina kunder.


Med gedigen erfarenhet och kunskap ser vi till att utföra dina takarbeten och plåtarbeten tillförlitligt och smidigt. Vi hjälper dig i Mörrum och Karlshamn med omnejd! Hur många timmar det tar att lägga taket varierar mycket beroende på storlek och typ av tak. Att det kan ta allt ifrån en halvtimme till två-tre timmar per kvadratmeter tak är inom normalgränsen.


Vill man vara på den säkra sidan kan man alltid avtala om ett fast pris för sin takomläggning. Ett äldre tak som håller tätt och som inte har några stora skavanker behöver inte bytas ut – kanske bara underhållas lite extra. Men ett nytt tak behövs innan det gamla börjar läcka.


Gå igenom taket två gånger per år, så märker du när det faktiskt är tid att byta ut taket. Håll reda på ekonomin. Det är dyrt att byta tak. Ert tak verkligen tätt eller finns det någon risk för läckage?


Kontakta oss och låt oss ta en titt innan olyckan är framme. Har du detaljer som en takkupa eller liknande på taket är det främst arbetskostnaden för plåtarbetena som blir högre, eftersom det krävs mycket små plåtdetaljer vid en takkupa. Jag får heller inte känslan av att det var ett bra pris men då övriga plåtslagare i bygden hade fullt upp, jag har ögoninflammation och ville få taket färdigt innan vintern fick jag nöja mig.

Plåtslagaren hade dock inte särskilt bråttom, han tog vecka på sig att bli färdig. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här!


Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Behöver du plåtarbete på ditt tak ? Eller vill du sätta in ett plåttak på ditt bostad?


Inom vårt företag har vi plåtslagare med stor kompetens och lång erfarenhet av plåtarbete i Nacka. Björkmans Tak kan som takläggare erbjuda dig takläggning, takreparationer, takrenovering, plåtarbete och snöröjning med en spetskompetens och styrka som är unik i branschen! Vi arbetar enbart med produkter som håller högsta kvalitet. Västplåt har bred kompetens och utför alla förekommande arbeten i alla material som branschen kan erbjuda, exempelvis bandtäckningar, takavvattning.


Vi tillhandahåller byggnadsställning, utför snickeriarbeten och målning, tillverkar själva alla plåtdetaljer i vår egna verkstad samt städar och fraktar bort rivningsmaterial. Plåtarbete innefattar oftast arbete på tak och fasad Vi utför alla typer av plåtslageriarbeten, stora som små. Vi erbjuder förmånliga priser på både arbete och material, och du betalar aldrig mer än det pris som står på offerten. Och kostnadsfri offert på ditt uppdrag.


Nu finns vårt plåtslageri på Brännerigatan i. Man kan dela upp plåtarbeten i två olika grupper, byggnadsplåtarbetare och ventilationsplåtarbetare. Vanligast är att man anlitar en byggnadsplåtarbetare och vanliga jobb inom plåtarbeten är tillverkning och montering av fönsterbleck, byte av hängrännor och stuprör samt monterng av plåttak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg