fredag 30 mars 2018

Har jag add

Storsäljande silverschampo här. Ger kraftig, långvarig stadga. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa.


Det finns olika former av adhd – där add är en av dem. Add står för Attention Deficit Disorder. De personer som har add har symptom så som uppmärksamhetsproblem och impulsivitet, men saknar till skillnad från andra former av adhd överaktiviteten. Snarare kan du med add ha svårare att få saker gjorda och att komma igång med aktiviteter.


Denna kvalitet är det som gör en person med ADD så älskvärd. I grund och botten har en person med ADD svårt att kontrollera sina impulser. De har grymma egenskaper som du kommer att njuta av när du förstår hur de tänker och känner. Jag undrar vad ska jag göra?


Har jag add

Jag tror att jag möjligen kan ha en ADD -diagnos på mig men jag vet inte. Har haft det bekymmersamt sedan års åldern. Har svårt att hålla tider och att följa upp saker.


Jag svarar ja på alla beskrivningar ovan. Nu fattar jag att det inte per automatik betyder att jag har ADHD eller ADD , men jag ska boka tid för en utredning. Har vi varit bortbjudna så har jag hellre suttit hos dom vuxna o bara lyssnat på deras prat o där har jag trivts. Koncentrerar sig bättre hemma Martin har också enligt sina föräldrar en för låg självkänsla, vilket gör att han inte riktigt trivs i skolmiljön. ADD klassas som en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning som man förr trodde var något som växte bort ju äldre personen blev men idag har man bättre koll och kunskap.


ADD har kvar det också då de är vuxna och dessutom med mer eller mindre precis samma symptom som innan. Add har blivit en vanligare bokstavsdiagnos. Här får du veta allt om diagnosen - från symptom till behandling och hur den skiljer sig från adhd. Har ditt barn har svårt att vara stilla med händer eller fötter eller att kroppen spritter på ett okontrollerat sätt? Ja Nej Har du av lärare fått höra att ditt barn lämnar sin plats i klassrummet, eller att barnet är stökigt där det kan förväntas att barnet skall sitta stilla en längre stund?


Ungefär hälften har kvar så stora svårigheter att de fortfarande uppfyller diagnoskriterierna i vuxen ålder. Kärnsymtomen vid adhd och add. Funderar ibland på om jag bör gå och göra en utredning… Är det viktigt?


Eftersom jag inte vill äta medicin så måste jag kanske bara acceptera hur min hjärna fungerar och använda de verktyg jag har. Motion, bra kost samt tid för komma ikapp och vara själv i naturen. Tycker du ska prata med din läkare och be om att få ställa dig på kö på utredning. Här kommer bra länk för dig som är. Jag har ADD och jag känner igen mig i dig.


ADD är ADHD utan hyperaktivitet. Personer med ADD har alltså svårt att fokusera sin uppmärksamhet, men inte svårt att sitta still. Att man drömmer sig bort och har svårt att komma igång med sånt som man måste göra eller att avsluta det man påbörjat.


Har jag add

Det kan snarare vara tvärtom. Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst. Du kan också skapa ditt eget quiz.


Då jag träffade en vän nyligen som nämnde nåt om ADD så började jag fundera på det och googlade runt och kom fram till att i princip alla symptom på ADD stämmer in på mig. Under bilden kommer en (lång) lista på symptom och egenskaper hos de med ADD , och jag har skrivit en personlig kommentar till varje punkt. Du som har adhd eller add kan känna igen dig i flera av dessa beskrivningar: Du har många tankar och idéer i huvudet på samma gång. Du har svårt att komma igång med uppgifter, och svårt att avsluta dem.


Har jag add

Barnet har svårt att styra och reglera sitt beteende och sina känslor och att anpassa sig till omgivningens förväntningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg