tisdag 13 mars 2018

Berlin sevärdheter karta

Boka populära rundturer på Viator. Snabb och enkel köpprocess. Med Ving kan du välja mellan över spännande storstäder. Välj själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta.


Håll musen över markörerna för att se vilken sevärdhet du tittar på, klicka sedan på markören för att läsa mer om sevärdheten.

Bläddra runt på karta och zooma in och ut som du vill, den är väldigt flexibel. Bor man lite längre upp i landet finns bra flyg. Efter Moskva, London och St.


Västberlin säkrades med taggtrådsstängsel, så Västberlin var helt omringat av Östtyskland. Den härliga staden är det perfekta weekendmålet. Genom att köpa ett ”WelcomeCard” på turistbyrån åker du gratis i kollektivtrafiken och får dessutom rabatter på olika restauranger och museer.


En hel del sevärdheter har uppstått efter andra världskrigets slut och är av modernare snitt. Här kommer några sevärdheter du absolut inte får missa!

Berlin sevärdheter Berlinmuren. Kombinationen av glamour och industri är karaktäristiskt för denna multikulturella metropol. Här finns massor av sevärdheter och saker att göra. Få öst och väst-känsla på DRR-museet. Trots att staden fick utstå tunga bombningar under andra världskriget har flera äldre byggnadsverk klarat sig eller restaurerats till sitt ursprung.


På kartan kan du zooma och flytta på den. På så vis blir det mycket enklare att se hur olika hotell ligger i förhållande till sevärdheter och shopping. Utflykter: Schlachtensee ligger vid Grunewaldskogen, minuters resväg, med fint vatten och många picnic platser. Tegeler See, bakom Tegel airport är vackert.


Kartan innehåller dessutom information om Prags kollektivtrafik, vilken kan ta dig i princip vart som helst inom stadens gränser. Kartan är mycket modern och enkel att använda, men om du behöver en större karta som innehåller Prags förorter så kan du ladda ner en karta gratis från ”Czech Tourism”. No ques entering the museum or leaving it through the gift shop. Använd denna interaktiva karta över Tyskland för att hitta bra färdvägar och städer för övernattningar. Dubbelklicka eller använd reglaget till vänster på kartan för att zooma.


Förflytta fokus på kartan genom att dra och släppa med musen. Du får även rabatter eller gratis inträde till över 2sevärdheter såsom stadsturer, båtturer, restauranger och. Orginalartikeln är skriven av Tripod Jeroen, reseskribent och redaktör på InYourPocket.

Skyscanner är en resesökmotor som hjälper dig att få dina pengar att räcka längre vid bokning av flyg , hotell och hyrbil. En ny stor undersökning visar vilka av Europas sevärdheter som lockar mest. De stora historiska monumenten toppar listan.


Passa på att besöka något av dem - och få lite sol samtidigt - genom att göra en weekendresa i vår. Se till att ha med dig en bra karta och planera din rutt innan du drar iväg. Pris från euro för en timmes körning.


Under helger är priserna något högre. Sju dagar i veckan går det bussturer som reser mellan staden främsta sevärdheter och landmärken runtom staden, vilka du kan hoppa av och på vid när du vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg