fredag 16 mars 2018

Dedicare socionom

Vi är specialister inom rekrytering! Ta ett steg till med oss. Skicka en förfrågan idag! I Norden råder det brist på socionomer och belastningen på socialtjänster ökar.


Oväntade behov och personalbrist kan uppstå med kort varsel, antingen på grund av oförutsedda bortfall eller genom en växande arbetsbelastning som helt enkelt kräver fler utbildade socionomer.

Arbetar du i dag som socionom , beteendevetare, psykolog, behandlare eller annan personal inom socialt arbete? Företaget har verksamhet i hela Sverige och uppdraget innebär allt från att förse kommuner med socialsekreterare, chefer och handläggare till att förse privat och offentlig sektor med familjebehandlare, kuratorer eller familjehemskonsulenter. Hos oss finns spännande och utmanande uppdrag för dig som vill jobba som sjuksköterska, läkare eller socionom i Norge.


Vi erbjuder flexibla uppdrag i Norge som ger dig möjlighet att utvecklas, utan att göra avkall på din trygghet. Visste du att forskning visar att ofrivillig ensamhet är lika farligt för hälsan som rökning och övervikt? Vi söker fler erfarna socionomer som vill jobba på en flexibel arbetsplats med full trygghet som fast lön, kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar.


Vilka bemanningsföretag vill socionomerna arbeta för eller rekommendera till en annan socionom ? Vill du också bli en del av vår starka och engagerade konsultstyrka?

Dedicares lokaler på ringvägen 10 vån 10! Bolaget var tidigare Poolia Doktor. Företaget fokuserar på rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer och annan vårdpersonal.


Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu nya medarbetare till vår personalstyrka. Verksamheten bedrivs i Sverige och i Norge. Att vara socionom hos oss. Bemannia är ett företag där vi värdesätter alla våra konsulter. Sök efter nya Konsultchef till dedicare socionom -jobb.


Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 50. Man ställde frågan: Vilka av följande bemannings- och konsultföretag för socionomer känner du till väl? Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Arvidsjaur. Elite Stadshotellet i Växjö där du har möjlighet att ställa frågor till konsultchefer samt mingla med andra socionomer som vill framåt i karriären.


Personliga egenskaper Som person är du lyhör positiv och lösningsorienterad. Gott bemötande och empati för människor i svåra situationer är en självklarhet för dig liksom god samarbetsförmåga. Relaxing JAZZ For WORK and STUDY - Background Instrumental Concentration JAZZ for Work and Study - Duration: 2:13:09.


Vi bemannar och rekryterar sjuksköterskor, läkare, socionomer , pedagoger och chefer.

Bland våra kunder finns både offentliga och privata uppdragsgivare. Arbetetsuppgifterna varierar beroende på vilken roll socionomen har men rent generellt arbetar man med att förändra människors liv på ett positivt sätt. Socionomens arbetsuppgifter.


Det kan ske genom att ge stö råd och hjälp till människor i svåra situationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg