torsdag 15 mars 2018

Fina ord om vänskap

Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör. Visdomsord om vänskap. Vår samling med de bästa visdomsorden och citaten om vänskap !

Tänk på att vänskapscitat är som bäst när de delas med dina vänner! Citat om vänskap ger en den sanningen som man behöver när det gäller vänner. Om du har få eller många spelar det ingen roll. Vänskap har bara en betydelse.


Dina vänner ska stå vid din sida när rummet brinner och du bredvid dem. En god vänskap betyder allt i denna värld. Behöver du förslag för dikter om vänskap ? Då har du kommit till rätt ställe.

Vi har samlat flera fina vänskapsdikter. Skicka blommor till en vän – Här hittar du bra erbjudanden. Dikter om vänskap – Dikt av 12. Det finns så mycket du inte kan se.


Som tanken på dig kan få mig att le. Ibland behöver man ett bra citat som påminner en om vad som är viktigt här i livet, när det kommer till vänner och till kärlek. De här visdomarna, som Alex Noriega har illustrerat och lagt upp på sin blogg Stuff no one told me, borde vi kanske ha fått lära oss i skolan. Vettiga vitsor eller hur?


I nöden prövas vännen. Men om en timme är det över. Vår vänskap kommer aldrig dö ut, även om vårt tålamod tar slut. Du är min bästa vän, och. Jag skulle kunna skriva allt det där igen.


Om du vill veta hur någon är ska du titta på personerna denna individ väljer att spendera tid med. Vanligtvis säger vänskaper mycket om en persons värderingar och karaktär. I vänskap är det sant att vi ibland begår misstag.


Det kan vara en konst att se vardagens alla små guldkorn, men kanske är det just den konsten som är nyckeln till lycka… Här delar jag med mig av kloka, tänkvärda och roliga citat som jag stött på genom åren.

Vem som helst kan hysa medkänsla med en vän i hans lidande, men det fordras en verkligt fin natur för att sympatisera med en vän som har framgång. Ordspråk om vänskap ger en inblick i hur det är att ha. Citat om bästa vänner öppnar upp för reflektion och eftertanke. Vår bästa vän ger oss en obeskrivlig trygghet. Om man önskar läsa upp en utvald dikt under begravningsceremonin kan det vara en god idé att på förhand avtala om detta med prästen eller den borgerliga officiant som håller i ceremonin.


Men vilken dikt till begravning ska man då välja? Det vackraste smycket jag burit runt min hals. En mamma håller sina barn i handen en kort stund i livet, men för alltid i sitt hjärta. Jag tror så här, att visa vänner har man under en längre ti kanske hela livet och andra har man en kort ti då vänskapen fungerade fint just då.


Tycker det intressant det du skriver om “gäng”. Om du tänker gå till begravningen och vill göra något extra – kanske från din familj, syskonen, släkten eller föreningen – så kan du ta med en bukett eller en krans med ett kransband. Då behöver du ett budskap som riktar sig till den bortgångne. Det är något som bara känns.


Här är några förslag: Jag handtextar band till krans och bukett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg