tisdag 6 mars 2018

Intressanta ämnen att redovisa om

Eller känns hjärnan som ett vakuum och fingrarna som cement så fort du öppnar ditt pågående manus? Bryt av ditt vanliga skrivande och inspireras av förslagen nedan! Du ska veta att minuter är väldigt kort tid att göra en bra presentation på. HLR och liknande är ett bra ämne så hinner du aldrig igenom det viktiga på den tiden.


Intressanta ämnen att redovisa om

Om du tycker att frihetsgudinnan är intressant så välj den, då kan man välja att hoppa över grejer när du märker att tiden blir knapp. Vi kommer även länka till blogposter som handlar om Politik och Ekonomi. Vi kommer naturligtvis redovisa källor på det som visas här, för att läsaren ska förstå att det är olika intressen bakom respektive nyhet. Det är också vår intention att redovisa ägare till de nyhetsmedia som det refereras till i denna blog.


Jag måste komma på ett bra ämne att redovisa om , i minuter, till svenskan på torsdag. Det ska även vara spontant och intressant. Produkter taggade “Have2have” vad heter modellera på engelska Have2have. Välj den som passar situationen – och spinn vidare på liknande ämnen.


Du kommer att bli ett mingelproffs! Om du inte jobbade här, vad skulle du vilja göra då? Vad blev du mest överraskad över när du började på ditt nya jobb?


Vad är det mest galna en chef bett dig att göra? För att slippa cookies kan du stänga av cookies i din webbläsares inställningar eller välja att inte besöka Fragbite. Annonsering Är du intresserad av att annonsera på Fragbite, tryck här. Vad hade ni som ämne i så fall?


Hade ett argumenterade tal om fildelning och ett informerande tal om Jan Guillous böcker. Sen så jag ett tal om min katt på engelska och hm, ett tal i nationella provet typ, men improviserade så minns inget om det. Muntlig redovisning, hjälp? Förslag på ämnen att hålla tal om ? Hjälp med ämne till redovissning!


Akademiska ämnen och arbetsliv. Edit: Jag vet att man ska gör sin läxa själv osv. Jag behöver hjälp med att komma på ett bra ämne att redovisa om. Du kanske ska prata om att prata inför människor?


En avspänd och intressant talare. Flashback har ingen betalvägg. Att vara medlem är gratis. Så kommer det alltid att vara. Vi vill samtidigt göra mycket mer.


Vi tänker fortsätta att erbjuda en fri samhällsdebatt, utan yttre påverkan, som är öppen och tillgänglig för alla. Samtidigt så har vi mängder av idéer. Vi tror att vi skulle kunna bli så enormt mycket bättre. Vad som slog oss var att det redan fanns många uppsatser och artiklar som berörde detta ämne men de flesta har dock inriktat sig på att studera motiven till att företag väljer att hållbarhetsredovisa.


Intressanta ämnen att redovisa om

Efter att de anmälts till Diskrimineringsombudsmannen för misstänkt lönediskriminering tvingas ersättningarna nu att redovisas. Intressant , tycker fotbollsspelaren Julia Roddar. Det är bra att de grottar i det och ser om det är jämställt eller inte, säger hon.


En vän gav mig tipset att skriva om en byggna jag tänkte mig frihetsgudinnan eller Buckingham palace. Jag har typ inga intressen. Vet dock inte om det är speciellt intressant.


Intressanta ämnen att redovisa om

Själv skulle jag nog satsat på någonting som har med miljödebatten att göra, USA:s presidentval som pågår nu eller varför inte en författare. Polarna kommer förmodligen tycka att det är halvsegt beroende på hur du lägger upp det hela men med bra research och bra upplägg kan i princip alla ämnen bli intressanta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg