torsdag 15 mars 2018

Kalla på sin själsfrände

Vad är en själsfrände ? Hur gör jag för att attrahera in en själsfrände i mitt liv? Kanske har du redan mött en sådan kärlek, kanske lever du med honom eller henne idag och vill ha hjälp med att bolla tankar och funderingar och hjälp med hur ni kan jobba på er relation för att behålla den storslagna känslan. Och själen i den personen har tagit sin uppgift att hjälpa dig att utvecklas i det här livet på största allvar.


Ofta är själsfränden en personer som kommer och går i våra liv, eller som bara stannar under en kort period för att knuffa oss i rätt riktning i ett kritiskt ögonblick på vår livsväg.

Det bästa sättet att förbereda sig är att försöka leva sitt liv så sant och sunt som möjligt, bygga upp en sund självkänsla och odla sin personlighet. Du kan dessutom kalla på din själsfrände , eller dina själsfränder. Jag tror inte på begreppet själsfrände , men jag har hittat den man som jag vill dela mitt liv med. Det kändes direkt att vi trivdes i varandras sällskap och det fanns en naturlig dragning.


Ganska snart visste jag att det skulle bli något seriöst mellan oss, allt kändes rätt och självklart. Ett liv med en själsfrände blir dock ofta både svårt och ansträngande eftersom båda på själsnivå har lovat varandra att utmana varandra så att man kan utvecklas. Så hittar du din själsfrände.

Det är mycket sällsynt att någon har turen att möta sin själsfrände i väldigt unga år. Många möts istället när de nått upp i 30- och 40-årsåldern och vissa finner sin själsfrände först på äldre dagar. Ofta behöver man nå en personlig mognad för att vara mottaglig för ett möte.


I min romantiserade värld har jag en stark tro på den rena och äkta kärleken. Jag vet att han finns, men omständigheter gjorde att det inte blev vi. Därför tror jag att det finns människor som är våra tvillingsjälar, även om det inte behöver vara vår partner.


Karin tvekade en stun men bestämde sig för att våga. Hon tackade ja, de gick och tog ett glas vin och pratade tills personalen på restaurangen började harkla sig och be om ursäkt att de hade stängt för en timme sedan. Då kom Karin och den mystiske mannen på att de inte hade presenterat sig för varandra. För att upptäcka sin själsfrände behöver du öppna ditt hjärta. Många vittnar om att själsfränden ofta dyker upp oväntat.


Plötsligt står han eller hon där på jobbet, när du tankar bilen eller i snabbköpet. Små saker i vardagen, som att laga middag eller kolla på tv-serier, är plötsligt superkul. Du följer med din partner på saker du kanske inte skulle gjort annars, för du vet att det gör din andra halva glad. Det spelar ingen roll vad ni gör, så länge ni gör det tillsammans.


Det finns människor som drömmer om och lever på hoppet om att en gång komma att träffa sin själsfrände.

För den som letar efter en själsfrände kan sökandet kräva mycket energi och utgallring – men drömmen om att det någonstans finns en enda person som kan göra en lycklig genomsyrar tankarna och stärker hoppet. En ömsesidig attraktion eller vad man kan kalla det. Det har jag upplevt med både killar o tjejer, (behöver alltså inte vara en kärlekspartner) dom här människorna tror jag är själsfränder som jag levt tidigare liv med.


Man behöver inte förställa sig utan allt känns naturligt o man kan öppna sig utan att vara rädd. Sociala förhållanden är en viktig beståndsdel i vår personlighet som vi människor alla trånar efter en kärlek vi kan kalla vår. Vid denna punkt väntar Malena, en skadad stork, på sin själsfrände , en stork som kallas Klepetan. Dessa storkar har deras bo och hem i Kroatien under de sensate åren. Varje år flyger i av augusti lämnar alla storkar landet och flyger till varmare klimat nere i Sydafrika.


Men Malena blir kvar i byn under vintern på grund av sin skada. För att på riktigt fungera ihop är det viktigt att man i det stora hela delar värderingar och syn på livet. Du och din själsfrände känner att era liv är som gjorda för varandra och vet precis vart ni ska och hur ni vill leva – och givetvis är planen att alltid göra det tillsammans.


De kompletterar varandra och arbetar för bådas bästa. Om du har hittat din själsfrände så kan du skatta dig lycklig, det händer inte ofta. Själsfränder existerar för att hjälpa varandra att uppfylla sitt syfte i denna värld. Här är tecken på att du och din själsfrände har ett djupt band som ingenting kan förstöra. Många som träffat sitt livs kärlek berättar att de nästan kände sig lite förvånade när de träffade sin partner för första gången.


Det kändes helt enkelt inte på samma sätt som det gjort i tidigare förhållanden. Partnern kanske inte ens motsvarade bilden av den person de trodde att de ville träffa, ändå kändes det helt rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg