fredag 16 mars 2018

Få igång sexlusten

Att smeka varandra och ge närhet är också ett sätt att få igång sexlusten igen. Avsätt tid för att prata. Bestäm en dag när ni ska sitta ner och prata om annat än barnen och vardagssysslor. Lusten kan variera genom livet. Ibland är den stark, ibland obefintlig.


Få igång sexlusten

Här är några tips för att få igång sexlusten. Många upplever då och då mindre sexlust. Här får du tips som hjälper dig att få tillbaka sexlusten. Svenska män får kritik för att de slarvar med kyssandet, enligt en internationell undersökning. Samtidigt är kyssar det enklaste sättet att få upp lusten.


Små lätta pussar, intensiva djupingar och gränslöst hångel – kyssarna startar upp lusten och gör att pirret sprider sig i kroppen. Upplever du den tappade sexlusten som ett problem är det viktigt att samtala med vården om detta för att få hjälp. Psykologiska orsaker till minskad sexlust. Att känna att sexlusten minskar eller är obefintlig leder för många till en press, en press att man måste känna lust till sex. Om det är så att lusten försvunnit och man vill få tillbaka den så finns det några saker man kan testa.


Nyheterpratade med sexualupplysaren och författaren Sandra Dahlén om vad man kan göra om man vill öka sexlusten. Först och främst så måste man inse att sexlusten går upp och ner och det är inget konstigt. Sammanfattningsvis om mat som ökar sexlusten.


I grund och botten så handlar mat som ökar sexlusten om att inte ha brist på vitaminer och mineraler som påverkar dig fysiskt. Titta på en erotisk film tillsammans. Detta behöver inte ha något med porr att göra – många går igång betydligt mer på en ”vanlig” erotisk film. En del känner sig avslappnade, lugna och kanske lite sömniga, medan andra känner sig pigga och energiska.


Vissa kan snart inpå en orgasm uppleva en ny orgasm, om de fortsätter att stimulera sig. När personer som har en penis får utlösning försvinner oftast möjligheten att få multipla orgasmer. Att röra på sig och få i gång kroppen är för det mesta positivt för sexlusten. Regelbunden träning som promenader, yoga, dans, kanske några gånger med en personlig tränare som hjälper dig, kan göra att du får tillbaka glädjen i att kroppen fungerar. Du får kontakt med din kropp igen och i nästa steg ökar det lusten.


Av de tillfrågade uppger hela procent att de vill ha tips på nya sätt att tillfredsställa varandra för att få igång sexlusten efter en graviditet. Efter en graviditet, med en nyfödd hemma och allt vad det innebär, upplever många kvinnor att de inte har samma behov av sexuell närhet som tidigare. Stoppade in en p-stav som jag upplevde att sexlusten TOTALT dog av, tog ut den efter månader och upplevde en kort förbättring på nån måna men nu är det dött igen. På riktigt dött, jag har inga som helst känslor där nere. Jag kommer inte ens igång och tycker att det är skönt när vi väl har börjat, som det var före p-staven.


Få igång sexlusten

Finns det nåt som kan få igång sexlusten ? Skrivet av: Tacksam för tips: Jag trodde att när man var i trettio års åldern så skulle sexdriften vara som starkast hos kvinnor. På sitt klarsynta sätt förklarar hon att mer alkohol gör kvinnan sömnig och mannen blir, om inte trött, så åtminstone slak. Om du gör slut på den för mycket så har du inget att ge din partner. Men att gra någon gång ibland är bara bra då det kan “ få igång sexlusten igen vid en “torka” – Skaffa dig självkänsla och självförtroende. Hur du skaffar det finns det olika övningar på.


Se så bra ut som möjligt. Det får dig att känna dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg