torsdag 29 mars 2018

När ska man kyssa en tjej

Ge dom till mig i stället. Försök att prata om henne så mycket som möjligt hennes problem osv, visa att du är en person hon han komma till när hon vill prata. Nu när jag tänker på det och läser min långa text så tänker jag Fan vilken vetenskap för att kyssa en tjej , ska det vara så svårt Men det är det tydligen.


Men även om tjejen väntar på att du ska ta första steget finns det många signaler hon kan ge för att hinta om att hon gärna vill att du ska kyssa henne. Här kommer en enkel checklista för att ta reda på när det är rätt läge att låta era läppar mötas för första gången: 1.

Kyssar en tjej offentligt för första gången är inte bara en bra idé i allmänhet. Hon vill inte att hennes första kyss från dig ska visas för en massa främlingar. Att veta när man ska kyssa en tjej innebär också att man vet när inte ska kyssa en tjej. Om du tittar på hennes läppar när ni pratar med varandra skickar du undermedvetna signaler om att du tänker på att kyssa henne.


Självklart ska du inte stirra på hennes läppar hela tiden, det kommer bara verka creepy, men tillräckligt mycket för att skapa den rätta stämningen. Du kanske tror att du läser alla tecken bara för att sluta avvisas - eller sämre - slapped. När du träffar en ny tjej måste du veta när rätt tid är att kyssa henne så att du inte skruva upp den första kyssen.

Den ska vara försiktig och inkännande till en början och till slut ska man slukas upp helt av varandra. Inte en massa dreglande, dock! Dålig andedräkt går också bort. När min man kysser mig så där oemotståndligt slutar det nästan alltid med att vi ligger med varandra.


Det är totalt avtändande. Men när veckorna gick kände jag att jag helst hade velat ha en deadline att se fram emot. En slutpunkt när jag visste att skägget skulle bli kortare igen. För så länge han bara fortsatte odla och jag inte visste om det skulle dröja en vecka eller tre år tills det skulle vara som förr att kyssa honom… så kändes det jobbigt. Om du aldrig har kysst någon och känner dig nervös kan du testa att forma handen till ett ”hål” och kyssa det.


Skär ett hål i en tomat och testhångla med den. Fundera på hur du själv skulle tycka det var skönt att bli kysst och försök att göra just så när det väl är dags! Vilket år tror du att det är?


Vi snackar bara om en kyss här. En kyss är när du rör dina läppar och tunga mot en annan persons läppar och tunga. Hångel brukar man säga då två personer kysser varandra, pussas och kramas – på samma gång.

För en speeddejt i ditt huvud när vd: dejt. Online dejting tv-tablåer shoppa bilar postorder prylar lära. Första dejt som skulle kyssa. Okej, okej, jag hör dig. Du behöver veta vad du ska göra och du behöver veta snabbt.


Jo, det är därför jag är här. Jag ska låta dig veta hur man ska veta när man ska kyssa en tjej. Vanligtvis är de verkligen uppenbara. Du kan inte bara ta en flicka sitter på en bänk, dra den på ditt ansikte och börja kyssas.


Så, du vet inte vad du ska göra. När (som tillval), försiktigt justera kudden, plantera sin hand till den sakta tillbaka och krama axlarna. Jag är en tjej som är år, min pojkvän är år och vi har varit ihop i snart en månad.


Jag skulle vilja kyssa honom men jag vet inte när jag ska och hur? Skillnaden mellan att pussas och att kyssas är att man , när man kysser , också använder tungorna. Hahannahc98: så skulle bara någon som aldrig vart med om det säga.


Jag tyckte inte det var en så stor grej då han sa det till mig och sådant. Tänk på att kyssar ska hanteras varsamt och omsorgsfullt! Mannen kommer inte att kyssa marken du går på, bara för att du bevärdigar honom med en puss. Målet är att nå ut till så många tjejer som möjligt med stöd och pepp.


Men också till dig som är anhörig till en ung tjej eller är nyfiken på tjejjoursrörelsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg