tisdag 20 mars 2018

Grundläggande folkhälsovetenskap

Skickas inom 1-vardagar. Köp via återförsäljare eller logga in och köp som avtalskund. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans.


Grundläggande folkhälsovetenskap

Folkhälsoarbete förutsätter gedigna kunskaper om hur man kan påverka de levnadsförhållanden som har betydelse för folkhälsan. Läs mer Boken bygger på den värdegrund som genomsyrar Förenta Nationernas strategi för en hållbar utveckling liksom på de elva målområdena för folkhälsa som enhälligt beslutats av Sveriges riksdag. Grundläggande folkhälsovetenskap ger dig dessa kunskaper! Legimus är Myndigheten för tillgängliga mediers bibliotek.


Här kan du söka våra talböcker, punktskriftsböcker, e-textböcker och andra media. Karolinska Institutet och Mälardalens högskola. Institutionen för global folkhälsa bedriver forskning, utbildning och tillämpat arbete med utgångspunkt i folkhälsovetenskap , global hälsa och epidemiologi.


Grundläggande folkhälsovetenskap

Vid institutionen finns forskargrupper, runt forskarstuderande och cirka 1anställda. Efter avslutad utbildning har du en filosofie kandidatexamen med folkhälsovetenskap som huvudämne. Du kan därefter läsa vidare till en magisterexamen (hp) eller masterexamen (1hp) på något av våra partneruniversitet eller på andra lärosäten – både i Sverige och utomlands.


Forskningsetiska principer lyfts fram och diskuteras. Det finns inga omdömen till denna titeln. Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.


Uppdaterad personuppgiftspolicy och användning av kakor. Att utbilda sig inom folkhälsoområdet innebär att du blir attraktiv för en bred arbetsmarknad inom de delar av samhället som på olika sätt arbetar med att främja människors hälsa. Denna distansutbildning utan träffar på campus ger dig möjligheten att läsa folkhälsovetenskap flexibelt och ortsoberoende utan att behöva flytta. Häftad i mycket gott skick. Jag delar inte på annonser med fler än en bok!


SE BILDER FÖR MER INFORMATION! VI ANVÄNDER TRADERAS AUTOMATISKA VINNARMAIL! Inom Sverige, free shipping only in Sweden) Sampackar alltid. Masterprogrammet i folkhälsovetenskap är multidisciplinärt och har ett globalt perspektiv.


Folkhälsovetenskap handlar om att främja hälsa och livskvalitet, förebygga sjukdom samt att förbättra hälsosystem. Programmet erbjuder två inriktningar, en i folkhälsoepidemiologi och en i hälsofrämjande arbete och prevention. Vårt utbud av kurser på grundnivå i folkhälsovetenskap ges inom Kandidatprogrammet i pedagogik och folkhälsovetenskap och handlar om grundläggande teorier och begrepp, folksjukdomar, hälsoojämlikhet, folkhälsopolitik, barn och unga, migration och integration, beroendeframkallande beteenden och substanser samt arbetsliv och åldrande. Bedömargruppen konstaterar att man kan antas till forskarutbild-ningen och disputera i folkhälsovetenskap utan att ha läst en enda kurs i ämnet. Utbildning inom folkhälsovetenskap spelar också en stor roll för att folkhälsoarbetet ska kunn.


Läs merBoken bygger på den värdegrund som genomsyrar Förenta Nationernas strategi för en hållbar utveckling liksom på de elva målområdena för folkhälsa som enhälligt beslutats av Sveriges riksdag. Kursen vänder sig till dig som i din yrkesroll ska arbeta med uppgifter som på olika sätt berör befolkningens hälsa samt övriga personer med intresse för folkhälsovetenskap. Vidare är kursens mål att ge grundläggande färdigheter i att kunna läsa, förstå och kritiskt granska vetenskapliga artiklar inom området samt presentera och diskutera epidemiologiska, biostatistiska och folkhälsovetenskapliga aspekter i studierna. Detta gäller för många olika yrkeskategorier inom t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg