torsdag 1 mars 2018

Avloppsluftare papptak

Estetiska lösningar för alla tak. Se mer om ventilationshuvar här! Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här.


Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik.

Hitta rätt kontakt här! Vi använder cookies för att samla statistik och för att förbättra användarupplevelsen av vår hemsida, du kan hitta mer information om cookies och hur du avaktiverar dessa i vår integritetspolicy. Vid installation på papptak används tätningsmassa, massan ingår ej.


Minsta taklutning 1:(15°). För avluftning av avlopp anpassad för papptak. Genomföringen är vattentät tack vare gummilisten som finns under flänsen. Dimensioner: Längd 4mm, bredd 276.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Det är en produkt som efter installation är relativt underhållsfri och har en mycket lång hållbarhet. Med olika modeller att välja mellan är det skönt att i lugn och ro kunna läsa på i webbshoppen innan du lägger din beställning. Plannja tillverkar anpassade ventilationshuvar och avloppsluftare till respektive takpannor och profiler som ger en tät och estetsisk lösning för alla typer av tak. Merparten av alla tak har behov av ventilationshuvar eller avloppsluftare som avslutning ovan tak på en byggnads ventilationseller avloppssystem.


Snabbt, Enkelt, Säkert. Vi har lösningar för alla marknadens plåt, tegel och papptak - oberoende av profil. Montage ventilationshuv- avloppsluftare papptak pdf, MB. Kompletteras med underhuv. Produktblad avloppsluftare betongpannor och lertegel pdf, MB.


När du köper Takventilation kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris. Eftermonteringsbar genomföringssats för bandtäckt plåt och papptak. Satsen innehåller skruvar, monteringsanvisningar, håltagningsmall och undertaksring. Här hittar du även takhuvar från danska SabetoFLEX som är anpassade till papptak eller där du har behov av en plan bottenplatta.


Takhuv Allround är en perfekt lösning för dig som inte har 2-kupiga betongpannor som takbeläggning. Vi lade om taket för fem år sedan, men sparade håltagningen för avloppsluftningen till senare när resten är klart. Det har inte blivit av sedan. Det finns färdiga takhuvar för papptak som man kan koppla på avluftningsröret på.


Tror det är Vilpe som tillverkar dem.

Så slipper du hålla på att krångla med att få plåtar bockade osv. Papptak kostar ofta lite mindre än många andra typer av tak och därför kan takpapp vara ett klokt val för den som vill göra en takomläggning till en så låg kostnad som möjligt. Idag är papptaken så pass utvecklade att de håller mycket hög kvalitet vad gäller både livslängd och isolerande egenskaper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg