tisdag 27 mars 2018

Skräckfilmer 2015

Vilka är de bästa skräckfilmerna , som man måste ha sett? Ja, den frågan får vi på Filmtopp rätt ofta och i dessa Halloween-tider har vi försökt skrapa ihop en lista med filmtips på skräckfilmer. Kanske ser du någon redan ikväll?


Hitta nya och gamla favoriter bland skräckfilmer. Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera ditt konto.

Om du heter efter fler bra filmer baserade på Stephen Kings bokskatt, se vår lista över kommande skräckfilmer där Jurtjyrkogården är med. Filmbladet är en svensk sajt med fokus på filmer och serier. Regissören Guillermo del Toro har sagt att vågen av ”found footage”- skräckfilmer bekymrar honom och att det är därför han nu bestämt sig för att göra en klassisk hemsökt-hus-film som en hyllning till genrens klassiker.


Om du sett Pans labyrint vet du vilken sorts varelser som kan bo i väggarna på ett Guillermo del Toro-spökhus. Netflix du inte får missa. Nyheter om skräckfilm. Amityville regisörren, Franck Khalfoun, har verkligen lyckats fånga skräcken som den är i denna film.


Vi får följa en singelmamma som flyttar, med hennes tre barn, in till ett hus som snart visar sig ha en mörk historia.

Nya rullen ”Goodnight Mommy” påstås nu vara den läskigaste skräckfilmen någonsin. Elias Björkman tipsar om tio favoriter bland skräckfilmer att njuta av i mörkret. Grundaren Rudolf Wall lär ha satt dit den med tanken att Dagens. Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.


Någon mer än jag som har ett thing för skräckfilmer och skräck i överhuvudtaget? Jag älskar det och nästa år lär det bli många bio besök med tanke på hur många bra filmer som kommer ut! Författaren Steinar Bragi dök upp i finanskrisens skugga och skriver böcker som skräckfilmer med ett havererat isländskt samhälle i bakgrunden. Nya skräckfilmer på bio - Filmtopp.


I morgon pratar vi skräckfilmer i Radio East, och vi vill veta din åsikt! Det ser ut att kunna bli ett bra skräckfilmsår! Skräckfilmer med halloween-tema.


Tio korta episodfilmer som vävs samman där en liten stad i USA terroriseras av allt möjligt från yxmördare till utomjordingar under samma kväll. Annabelle gick på bio i höstas, ( såg faktiskt premiären ),. Det finns många sanningsbaserade skräckfilmer att göra på temat exorcism. Besatt handlar om den tyska kvinnan Anneliese Michel, som år gammal hävdade att hon var besatt av demoner som måste drivas ur henne.


Klassiska skräckfilmer The Innocents.

Det är en tung och något sorglig film och därför inte så där lämplig om du vill ha en riktigt glad Halloweenkväll. Truffle Amuna Shoe 1Black (UK4) sanna kallur tränare stone island kläder rea 29frändefors oljehall öppettider kr fångat av en stormvind carola. Filmen är av det ockulta slaget.


Charlotte Wiberg väljer favoriterna från skräckåret som gått för dig som känner för att bli skrämd från vettet. GÄSTKRÖNIKA: Satsa på forskningskommunikation för bättre arbetsmiljö Forskares ansvar för att kommunicera sina resultat och skapa möjlighet till dialog har på senare tid lyfts fram i debatten. Vet du inte vad du ska se för skräckfilm i helgen? DN:s filmredaktion har valt ut tio filmer från de senaste tio åren. Blasse US Horror Diskutera amerikansk skräckfilm.


Allt ifrån Hollywood till Troma. Other Horror Diskutera skräckfilm från övriga världen. Ala Cult Film, Indie och Serier. I denna tråd vill jag att vi FZ-medlemmar (admins är också välkomna) att tipsa varandra om skräckfilmer , skräckspel, skräckböcker, skräckserietidningar, halloween-avsnitt av tv-serier och andra saker, som halloween-event i onlinespel och gotisk fantasy. THOR: RAGNARÖK, HUNT FOR THE WILDERPEOPLE.


Nu är julen över och om några dagar är det nyårsafton. Jag presenterar här några filmer som jag anser vara intressanta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg