fredag 16 mars 2018

Bästa concealer för mörka ringar

Vi har consealers från bra märken. Brett utbud och olika prisklasser. Storsäljande mascara som levererar. Limited Edition kit - Stor favorit.


På KICKS hittar du de största varumärkena inom makeup och hudvård.

Fynda bland Exklusiva Varumärken. Rätt concealer kan trolla bort såväl mörka ringar under ögonen som små blemmor på ett kick. Dessutom ger vi våra bästa tips för hur du lyckas med ditt smink – och guidar till hur du undviker de vanligaste concealermisstagen. Concealer är ett effektivt makeupredskap som kan trolla bort såväl mörka ringar under ögonen som blemmor, rodnader och ärr. Utbudet av concealers är stort och eftersom att det finns många olika sorter att välja mellan gäller det att hitta rätt produkt för just det du vill dölja.


De olika behoven kräver oftast olika produkter. Concealer är som foundation, fast mer pigmenterade, och passar därför utmärkt för att täcka över akne, blemmor, röda fläckar, pigmentförädringar eller de där mörka halvcirklarna under ögonen. När du vill täcka exempelvis finnar bör du välja en concealer som är så nära din hudton som möjligt, precis som med foundation.

När vi utvärderar och testar olika hudvårdsprodukter så betygsätter vi inte bara kvaliteten, men också priset. Vi alla vill köpa den bästa produkten för minst pengar, visst? Vill man ha mer för pengarna så är det en tub eller flaska som gäller, generellt sett.


Olika concealers för olika problem. Det bästa är att investera i flera concealers som täcker olika delar. Detta är inte gällande för alla produkter dock, för det finns även den typen som passar för små plitor likväl som för mörka ringar. Om man läser bäst i test och recensioner av concealers så ska man vara noggrann innan man bara tar första bästa. Om det är så att det står att det är en produkt som ljusar upp, eller är bra för rödhet så är det inte det bästa valet för dig som behöver hjälp med att bli av med mörka ringar under ögonen.


För att slippa skylta med våra ringar under ögonen så har jag letat reda på marknadens bästa concealers! Fortsätt scrolla för att ta del av mina favoriter! Mac Pro Longwear Concealer. En trogen tjänare som har stått i mitt badrumsskåp i all evighet är Macs populära concealer.


Denna är medeltäckande och har en matt, naturlig finish. Den bästa concealern mot mörka ringar under ögonen är en concealer med ljusreflekterande pigment, ett effektivt vapen mot mörka ringar. Spara upp till på Concealer.


Mörka ringar under ögonen, blemmor, pigmentfläckar eller andra skönhetsfläckar - Hälsoliv har testat tre av marknadens nya concealers.

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. En perfekt concealer kan vara lika svår att hitta som de perfekta jeansen men vi har gett oss in i concealer -djungeln för att hitta vårens räddare i nöden. En concealer ska vara täckande men inte täppa till porerna och lägga sig som ett täcke över huden.


Den ska vara återfuktande och samtidigt ge ett naturligt resultat. Välj en concealer som är ett par nyanser ljusare än din egen hudton. Applicera över eller under foundation för att dölja ojämnheter, rodnader och mörka ringar under ögonen. Idealisk även som neutral basögonskugga över hela ögonlocket, eller blandad med foundation och ögonskuggor för nya nyanser.


För bästa resultat, använd Maximum Coverage Concealer Brush. Välj alltså varken för mörkt eller för ljust - då ser bara resultatet onaturligt ut. Du behöver också tänka på vad du främst kommer att använda din concealer till. Har du problem med mörka ringar under ögonen ska du välja en produkt med rosa undertoner eftersom det effektivt kamouflerar blått. Flytande concealer som trollar bort mörka ringar under ögonen.


Perfekt även för att highlighta vissa områden. Ger en otroligt fin lyster och smälter in i huden. Dyr men värd varenda krona!


Veckorevyns skönhetsexpert Helen Torsgården ger tips hur du kan använda concealer för att trolla bort mörka ringar och påsar runt ögonen. Foto: Helen Torsgården Att välja concealer är svårt för många. I ansiktet, runt ögonen?


Varför jag tycker om dessa två är för att båda är väldigt krämiga, högpigmenterade och inget mörkt under ögat tränger igenom dessa rackare. I början kunde jag känna att dom var lite tröga att jobba in under ögat men då brukar jag göra såhär: Jag applicerar concealern med penseln som en triangel under ögat. Det gör de genom att släta ut rynkor, ge en åtstramande effekt, minska mörka ringar och dämpa svullnad.


Du ser helt enkelt lite piggare och fräschare ut. Krämerna innehåller flera olika ingredienser för att uppnå dessa resultat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg