torsdag 22 mars 2018

Kabelkanal tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Trött på sladdar som gör att det ser rörigt ut?


Hos Clas Ohlson hittar du ett stort sortiment av smarta produkter för att organisera dessa.

Göm sladdarna i en kabelkanal som du enkelt monterar med skruv eller dubbelhäftande tejp på väggen, i taket eller bakom möbler. En kabelkanal löser problemet. Självklart är det inte snyggt med kablar som ligger huller om buller överallt. Vi rekommenderar därför D-Line kabelkanaler, som prydligt täcker kablarna.


D-Line är specialister på kabeldragning och har flera produkter för både hem och kontor. Hitta rätt produkt för ditt hem. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.

Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Vill du inte att sladdarna ska ta över din inredning, så heter räddningen kabelkanaler och kabeluppsamlingsbox. På kabelkanalen kan du sedan lyfta bort överdelen och lägga in de sladdar som du vill dölja.


Om du ska dra sladdar upp längs en vägg till taket , så är den mest diskreta av de enkla lösningarna att dra sladdarna i kabelkanaler. Kabelkanal som skugglist. De förs upp i ett hörn och vidare längs taket i kanalerna.


Vill du trolla bort dem helt drar du kabelkanaler hela vägen runt taket. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Nedan sidor som sajten innehåller. Via länkar och annonser på sidan kan man köpa snygg och billig kabelkanal , golvlist och kabellist tex.


Du hittar många snygga kabelkanaler att välja mellan. CableFix självhäftande vit kabellist- kabelkanal. Kommer i förpackningar om 4xmeter. Vit mjuk kabelkanal som är självhäftande. Döljer snyggt och diskret en sladd i taket eller på väggen.


Enkel montering tack vare den självhäftande baksidan.

Du kapar den enkelt med en sax eller tång om du skulle behöva kortare delar. Ledningslisterna är med självhäftande tejp på baksidan för mycket enkel montering. Listerna är enkla att kapa själv med såg.


Använd gärna ett snöre eller linjal att gå efter för att få listerna raka efter varandra. Början av en dialogruta. Tryck Esc för att avbryta och stänga rutan. Fästa lampkabel i taket ? Vi bor i lägenhet där strömkontakten till lamporna sitter längst upp på väggarna vilket betyder att lamporna som sitter i taket måste ha en strömsladd gående längs taket till strömkontakterna. För detta finns det små plasthållare att köpa med dubbelhäftande tejp och detta.


Perfekt för installation av värmepumpar. Monteringen är enkel, du klistrar fast listen där den ska sitta med hjälp av tejpen som är monterad på listens baksida. List med elegant och stilrent utseende för vägg och tak. Med den nya designen så går. Göm kablarna i en dekorativ och övermålningsbar kabelkanal.


Välvt lock för snyggare installation. Kan kompletteras med smarta tillbehör. Tidigare har det suttit plastlister i golv och tak av typen thorsman Ellist typ: TML. I golvlisten går antennkabel samt någon enstaka installationskabel till vägguttag.


I taklisten däremot går installationskabel till allt. Aluflex erbjuder ett brett sortiment av automationsprodukter och automationslösningar för den skandinaviska industrin. Med våra års erfarenhet av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg