tisdag 20 mars 2018

Comviq e faktura

Comviq e faktura

E-faktura - automatisera och effektivisera arbetsvardagen. SevenOffice erbjuder ett flexibelt affärssystem som växer med ditt företag. Företag eller redovisningsbyrå? Prova oss gratis idag! Välj det som passar ditt företag - Webbaserat och mycket lättanvänt!


Enkelt, billigt och användarvänligt fakturaprogram. Det beror på vilket betalsätt du har valt. Du ändrar enkelt betalsätt inne på Mitt Konto. Glömt att betala fakturan ? Du kan alltid se status på dina fakturor genom att logga in på Mitt Konto via hemsidan eller appen.


Har du glömt att betala din faktura behöver du betala den så fort som möjligt. Det snabbaste sättet att betala en sen faktura är att registrera autobetalning via kort inne på Mitt Konto. Din betalning registreras direkt och ditt abonnemang börjar fungera som vanligt igen. Vad händer om jag glömmer att betala min faktura ? Det tar ca arbetsdag innan din e - faktura aktiveras.


Du behöver ditt kundnummer för att ansökan om autogiro. Det hittar du på Mitt Teleeller på din faktura. Vi är övertygade om att du kommer få stor nytta av de funktioner vårt program erbjuder. Att prova Faktum Faktura är helt riskfritt och du binder dig inte till något.


Läs mer om hur du gör för att betala dina fakturor enklare, billigare och snabbare, eller för att köpa appar med fakturan. Fakturan skickas i regel till den mejladress som du anger vid köptillfället och du hittar alltid din faktura genom att logga in här eller i vår app. Där kan du betala dina fakturor med ett enkelt knapptryck, om du anslutit ditt bankkonto till Klarna. Tappat bort fakturan ? Du hittar alla dina fakturor i Mitt Telenor.


Slipp avgiften Med e - faktura slipper du fakturaavgiften. Hjälp att förstå fakturan Om du undrar över något som står på din faktura. Vi delar mobilnät med Telia, Teleoch Telenor, och har en befolkningstäckning på över. Comviq täcker av Sverige. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf.


Vi kan upprätta en avbetalningsplan av en faktura. Du får alla avbetalningar på en gång och betalar sedan månadsvis. Dröjsmålsränta och en administrativ avgift om 1kronor tillkommer. Betalning av nya fakturor från E. ON sker som vanligt vid sidan om pågående avbetalningsplan. Vi tar ett helhetsgrepp om dina fakturor så att du slipper lägga onödig tid i andra program.


Med bland annat inbyggda moduler för faktura - och inkassohantering samt integrerat CRM ger vi dig möjligheter i ett och samma system som du normalt behöver flera olika tjänster för. Hos vår support får du information om och hjälp med bl a din faktura , e - faktura , hur du aktiverar ditt SIM-kort, hittar PIN- och PUK-koder och om det pågår. Vi tror på att ge våra kunder absolut frihet.


Hos oss får du obegränsad uppkoppling och du bestämmer själv när du byter abonnemang eller mobil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg