torsdag 15 mars 2018

Benskydd med fårskinn

Alltid snabb leverans, fria returer och öppet köp. Handla din matta redan idag! Fårskinn i både moderna och traditionella utformningar.


Med en ullfäll av lamm blir vinterpromenaden inget problem även för de allra minsta. Fantastiskt fina fårskinn!

Skara Hästsport har alla de rätta märkena till bra priser. Vi har bland annat jackor, ridbyxor, sadlar, träns, bett och ridstövlar. Hästens ben är sköra och kräver de bästa skyddet.


Vi erbjuder flera olika alternativ för att matcha just dina och din hästs behov. Boots i konstläder med insida av 5. Dessa benskydd ger support och stöd till frambenen. Tack vare den strömlinjeformade och anatomiska formen har dessa benskydd i läder med kardborrknäppning en perfekt passform.


Bra senskydd med fårskinn från Eskadron.

Med dubbel velcroknäppning. Quick eshock Fluidgel benskydd BAK u­n­g­h­ä­s­t. Letar du efter Damasker, Dressyr- och träningsskydd på nätet? Horse Guard strykkappor med lack. Hitta stort urval av Damasker, Dressyr- och träningsskydd från Horze.


Fri frakt över 4kr. Snabb Kundsupport Vår kunniga och tillmötesgående kundsupport är blixtsnabb på återkoppling och finns alltid här för att hjälpa dig med alla dina frågor! Prenumerera på vårt nyhetsbrev Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev och ta del av våra exklusiva kampanjer och erbjudanden och få de senaste nyheterna först av alla. Snygga boots från Eskadron i syntetiskt läder, med en kant av fårskinn.


Fodrade med neopren och väldigt slittåliga. Prisgaranti och Snabba Leveranser. Följsamma senskydd med härligt fluffigt fårskinn i syntet. Benskydd Florens Fårskinn. Fårskinnet i syntet är mycket lättskött och håller fräschören mycket längre.


Fårskinnsfodret har andasfunktion och ger utmärkt dämpning mot huden. Lädret är speciellt för att klara tvättprocessen. Gjord av konstgjort fårskinn med samma prestanda och.

Senskydd för ridsporten till rätt pris! Svarta framskydd med mysigt, artificiellt fårskinn på insidan och en stilren utsida. Skydden fästs med två rejäla kardborren och resår. Perfekta senskydd för att skydda hästens ben vid ridningen.


För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. Alla lammskinn produkter är tillverkade av högkvalitativ merinoull.


Knäppes med två elastiska remmar som ger håller skyddet på plats utan att överbelasta pga för hårt dragna remmar. Skalet är tillverkat i två separata delar och mellan de båda lagren finns en stötdämpande EVA-foam. Eslöv med att sälja ridsportutrustning i blygsam skala som ett komplement till stängselverksamheten. Ridsportbutiken i Eslöv har sedan dess vuxit i olika omgångar till en idag välsorterad butik med över 4㎡ att fynda på.


Idealisk för känsliga hästar. Stänges med två dubbla kardborrband. Vi har benskydd från populära Back on track i konstläder och neopren till fram- och bakben.


Välj bland värmande skyd stötdämpande skydd och skydd med syntetpäls, teddy eller konstull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg