måndag 27 juni 2016

Pad thai med kyckling

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Nu kan du enkelt laga den hemma! Den är mild i smaken och garneras med koriander, lime och hackade jordnötter efter tycke och smak. Kanske en ny favorit att varva fredagstacosen med.


Pad thai är en klassisk thailändsk nudelrätt som du här serverar med kyckling. Kycklingfiléer, risnudlar, morötter, chilifrukter och böngroddar är några av ingredienserna i denna rätt som sedan smaksätts med bland annat fisksås och lime. Sötma, hetta, syrlighet och sälta i perfekt balans. Laga pad thai hemma med nudlar, kyckling , purjolök, böngroddar, morot och vitkål. Pad Thai med kyckling är en thailändsk klassiker!


Eller varför inte ha både kyckling och räkor i rätten? Kyckling Thai med Ingefära (Gai Pad Khing) - John Eriksson - Recept En mycket god thairätt med en aning hetta och smak av ingefära. Det står att receptet är till personer men då är man riktigt hungrig och bra på att äta. Jag är ett stort fan av Thailändsk mat! Här kommer en pad thai -variant på kyckling.


Pad thai med kyckling

Jag gjorde det lite bökigt genom att köpa en hel kyckling eftersom det var den enda kycklingen jag kom över som var KRAV-märkt. Annars passar det nog väldigt fint med urbenade kycklinglår (ja, jag vägrar kalla det för kycklinglårfilé, det är fan inte filé på något sätt det där). Recept på pad thai – klassisk thailändsk street food. En wokad rätt med kyckling , ägg och nudlar. Och den går så klart lika bra att steka ihop i en stekpanna.


Här ett recept på pad thai på kocken Tommy Myllymäkis goda vis. Släpp loss dofter av det thailändska köket vid middagsbordet. Från matvagnarna direkt på gatan kostar den bara en cirka kronor , på restaurang något dyrare.


Phad Thai woksås, stycken cashewnötter. Milda risnudlar wokas snabbt ihop med strimlad vitkål, kyckling och knapriga jordnötter. Frästa wokade grönsaker med färsk kyckling , vitlök, chili, pad thaisås, ägg, jordnötter samt risnudlar och lime. Den är superenkel att laga i Crock-Pot Expressen och smakar lika bra, om inte bättre, när det är hemlagat.


Snabbmat när den är som bäst! Här lagar vi den med kyckling , men allt går naturligtvis att variera efter smak och tycke. Kvällens middag är kanske Thailands mest älskade rätt: En smakrik och färgsprakande Pad thai som lagas i ett nafs. Risnudlarnas härliga tuggmotstånd gifter sig fint med de krispiga salladsärtorna, söt paprika, de stekta äggen och den heta sambal oeleken. Pad thaien fulländas av gröna korianderblad och crunchy jordnötter.


Pad thai med kyckling

Barnens version och de ville varken ha morötter eller paprika i sin därför är det inte med på bild men i receptet. Alltså lime och koriander! Ingredienserna kan varieras efter tycke och smak. Det är bland det GODASTE jag vet!


Här är ett vegetariskt grundrecept du enkelt kan komplettera med kyckling , räkor, tofu eller biff. Välj vilken samling du vill spara Phad thai med tigerräckor - recept till. Skapa en ny samling (max tecken): Spara till din samling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg