onsdag 15 juni 2016

Att göra på rhodos med barn

Lågpriser på hotell i Rhodos stad. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online.


Upp till rabatt i Rhodos.

Missa inte chansen, boka nu! Historia i gamla staden i Rhodos. Mysiga medeltidsgränder med små butiker som gör en promenad i gamla staden i Rhodos till ren shoppinglycka. Denna vackra bergsby är belägen på den sydvästra delen av Rhodos. Det är en bit att ta sig hit, men vill man uppleva det genuina Grekland är resan värd att göra.


Utsikten är fantastisk uppifrån berget. Här finns även flera lokala honungsproducenter och vinproducenter. Man kan också provsmaka en vodkaliknande dryck som heter Souma.

Barnens Rhodos – saker att göra för hela familjen. Det finns en hel del att göra på Rhodos för både små och lite större barn. För de minsta räcker det säkert med att leka på någon av öns sandstränder eller bada i hotellpoolen. De lite äldre kan uppskatta ett besök till WaterPark i Faliraki.


Sol och bad är såklart det absolut bästa med Rhodos , men den soliga ön i Medelhavet har så mycket mer än så att erbjuda. För dig som är lite äventyrslysten har vi listat saker att göra på Rhodos som du bara inte kan missa, och oroa dig inte, aktiviteterna passar hela familjen! Jag upplevde inte att där var så jättemycket annat att göra just i staden men det kan säkert vara vi som missat lite skoj som man kunde ha hittat på där också kanske.


Förutom Rhodos stad som är ett måste att besöka om man nu inte bor här under sin vistelse på Rhodos kommer här några av Rhodos främsta sevärdheter. I regel går det att ta sig till resmålen med till exempel hyrbil eller mope och i de fall bussförbindelser erbjuds anges det i texten. Det är framförallt omkring Mount Attavyros som man hittar hjärtat av öns vinland. Har, har planer på att åka med familjen till Rhodos , flyger med Ryanair i såna fall.


Bör man ha hyrbil på Rhodos ? Vill gärna ha fina stränder och aktiviteter för barnen som är och 15. Moniqe: Hej, Vi har varit mycket i Grekland men. Hej, det finns mycket att göra och se på Rhodos. Om man börjar med bad stränder så har den östra sidan bäst urval, Kalithea,Tsambika,Agathi mm Shopping bäst i nya Rhodos stad men missa inte Neoxori delen många små roliga butiker i gränderna, vik av från huvudgatan och vandra ner i gränderna.


Rhodos är ett av de största öarna i den grekiska skärgården och bjuder sina gäster på allt som gör en semester lyckad.

Du tar dig enkelt hit med flyg, vilket tar drygt timmar från Arlanda flygplats. Det går att boka en charterresa eller ordna med flyg och boende på egen hand. Rhodos passar alla – här hittar du fina stränder, livligt nöjesliv och idylliska små byar. Just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell. Vattenlandet i Faliraki - bra att veta.


Inträde kostar euro för vuxna och euro för barn mellan 3-år (de allra yngsta går in gratis). Det går också att köpa rabatterade biljetter om du vill lägga på en eller två dagar. Transferbussarna går från Rhodos stad. Gerani på Kreta är också utmärkt för barn med härligt långa stränder och här ligger många bra familjehotell.


Jag rekommenderar att testa snorkling och ta en båttur till Gramvoussa, en annan paradisstrand på ön. Till barnens stora förtjusning finns flera vattenparker på Kreta. Bada på Rhodos Det är kul att bada på Rhodos men det finns några saker man bör se upp med. Framför allt, se efter barnen ! På Gotland är det Visby som är störta orten, men det finns många fler ställe att besöka och vi har listat dem här.


Det finns gott om aktiviteter för barn på Gotland oavsett om ni väljer att göra något inomhus eller utomhus. Lindos eller ta en avkopplande dagskryssning i Rhodian Bays. Det finns mycket att göra i Skåne med barn oavsett om ni väljer att göra något inomhus eller utomhus. Milslånga sandstränder, mysiga parker, natursköna skogar och öppna landskap.


Förutom alla laserdome så har Sverige ett helt gäng äventyrshus a la Fångarna på fortet eller Escape rooms där det gäller att leta upp ledtrådar för att bryta sig ut från ett rum. Stockholm – som går hem hos både barn och vuxna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg