onsdag 22 juni 2016

Shinnori linköping

Många förknippar sushi med rå fisk. Men det är så mycket mer, du kan göra sushi på skaldjur, kött och dina favoritgrönsaker. IKI ett japanskt ord och är ett uttryck för enkelhet, spontanitet och originalitet. Det är romantiskt, djärvt och smart. Det vi vill med IKI är att erbjuda våra.


Råa laxfiléer på risbädd med syrad rödkål, syrad rödlök, riven morötter, sjögrässalla sojabönor. Wasabi, ingefära och soja ingår! Detta då vi känt att det varit dags att gå vidare till nya utmaningar och projekt. Både chirashin och burritos är väldigt. Japan och har den mest autentiska maten, såväl som inredning och dryck.


Med hög kvalitet blir dock självklart priset därefter, så om man letar efter något billigt men dugligt så passar det kanske inte här, utan hit går man när man vill ha det bästa. Totalt sushi-ställen, faktiskt. Se betyg, recensioner och bilder. Med flytten ändrades även namnet från Nori till ShinNori , då “Shin” betyder Nytt på japanska.


Shinnori linköping

Anh och Fung tycker om att överraska sina gäster, att utmana deras sinnen med nya spännande smaker. Maten har alltid präglats av kvalité och den klassiska smaken i det japanska köket. Linköpings hjärta på Ågatan (våning 2). Tyvärr kan vi inte visa veckans lunchmeny för ShinNori.


Sky – Hotel Apartments - Meetings - Town Apartments. Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet, främst värdepapper, köp och försäljning av fast och lös egendom, försäljning av mat för avhämtning, jämte därmed förenlig verksamhet. JASMIN Färsk bröd fylld med grönsalla gurka, tomat, picklad kål, tabboulleh vitlökskräm och mild tomatsås. Du hittar fler än lunchmenyer direkt här på startsidan.


Shinnori linköping

Använd ikonerna ovan för att sortera efter område.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg