torsdag 16 juni 2016

Udda saker att göra i london

Rundturer till London Eye. Billigare online med Viator! Boka online och spara pengar! Upptäck alla sevärdheter i London! Hitta de bästa sakerna att göra i London! Roliga och Udda Prylar.

Blixtsnabba leverans och fri frakt över 4kr. Vi förhandlar så att du slipper. Varje lista med udda saker måste ha en twist på något känt också. På Tower Bridge, ett av Londons mest kända landmärken, finns nu möjligheten att gå mellan brospannen via en gång högt över marken.


Gångens golv är gjort av glas, så du kan stirra ner i vattnet – meter nedanför. Ger en känsla av att sväva i luften. London Bridge och Tower Bridge är två av de mest kända broarna och båda är öppna för turister.


London är storfavoriten vi svenskar aldrig tröttnar på.

Antagligen har du sett både ­Buckingham Palace och Madame ­Tussauds vid det här laget. Från South Bank och Brick Lane till Harry Potter och The Shard. I London har den udda och karaktärsfulla baren.


För att göra ett besök här måste du acceptera rollen som någon. Många svenskar reser till London för att köpa julklappar och njuta av julstämningen i staden. Men det finns mycket mer att upptäcka än förstklassig shopping och de vanliga turistattraktionerna som The London eye och Buckingham Palace.


Att ta en kanalbåt genom staden på kvällen är en härlig upplevelse med alla tindrande ljus. Klassikerna inkluderar Tower of London , Harrods och Buckingham Palace, men det finns också hundratals fantastiska, och mer alternativa, upplevelser. Här är våra favorittips!


Har du varit i London ? Då har du nog besökt både Harrods, Towern och London Bridge till förbannelse. Du älskar staden, men är trött på de vanliga sevärdheterna. Då kommer här lite tips på lite udda ställen att besöka i staden. Detta gör att den intresserade kan komma hit många gånger utan att tröttna.


Se kronjuvelerna på Tower of London. Andra saker att göra i London. Som att se en fotbollsmatch, gå på musikal eller lyssna på en konsert.


Populära musikaler just nu är Mamma Mia, Thriller, Lion King, We will Rock you, Phantom of the Opera och Les Miserables.

Saker att göra i london med barn. Märkliga saker att göra i London. Museum, akvarium, parker och zoo – det finns gott om saker för familjen att göra i London. Kolla in de här sköna attraktionerna så kommer ordet “lite” att försvinna från ditt vokabulär när du pratar om den brittiska huvudstaden.


Som en av världens största metropoler erbjuder London ändlöst mycket att se och göra. Sevärdheter i London : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i London , England på TripAdvisor. Tur då att London huserar en alldeles utsökt och välsorterad paraplyaffär. Butiken i sig är också ett stycke inredningshistoria.


Lista med gratis events i London. Oavsett om du är här med din partner, dejt, ditt företag, släkt eller vänner så gäller detta. Att under din upplevelse hela tiden se dig, intressera oss för hur vi kan leverera bättre och i detaljer bjuda till lite extra. Många drar sig för att besöka en storstad med mindre barn eftersom de är rädda för att det inte ska finnas vettiga saker att göra och för att inte ha nära till en lekpark.


Grönområden finns det gott om. Det svåra är att göra det. Från dolda hotspots till tuff gatukonst och 28-timmarsfester.


Kanske har du redan besökt Eiffeltornet, Notre-Dame, Louvren, Sacré Coeur, Champs Elysées och alla andra klassiska måsten. I denna alternativa guide till Paris får du upptäcka den coola, hippa och festliga sidan av Paris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg