måndag 6 juni 2016

Icloud mail konto

Icloud mail konto

Use your Apple ID or create a new account to start using Apple services. Ange det Apple-ID som du vill använda med iTunes. Läs mer om iCloud och iTunes-säkerhetskopior om du använder flera Apple-ID:n och vill återskapa din enhet från en säkerhetskopia. Cloud -inställningarna, välj Mail och följ sedan de instruktioner som visas. Ställ in iCloud Mail på dina enheter.


Cloud - konto på en enhet, är iCloud Mail klart att användas på den enheten. Cloud håller dina appar – Mail , Kalender, Kontakter, På­minnelser, Safari och vissa av dina favoritappar från App Store – uppdaterade auto­matiskt på alla enheter. När du lägger till ett nytt telefonnummer, bokmärker en webbplats eller uppdaterar en bild i en presentation så visas ändringen överallt.


Mer information finns i Lägga till ett konto med hjälp av avancerade inställningar. Kontrollera dina avancerade inställningar för postlådan. Mail -, iCloud -, IMAP- eller POP3- konto kan du kontrollera att de avancerade postlådeinställningarna är angivna enligt e-postleverantörens specifikationer.


Icloud mail konto

Hur man ändra iCloud mail. Om du vill använda iCloud Mail på andra enheter måste du aktivera det på var och en av dessa enheter. Eftersom din e-ID blir associerade med det Apple-ID som du använde för att logga in på iCloud , inte kan den ändras utan att ändra det Apple ID alldeles. Du kan läsa dina iCloud Mail -meddelanden med en webbläsare på vilken Mac eller Windows-dator som helst som är ansluten till Internet.


En lista med rekommenderade webbläsare finns i supportartikeln iCloud : Systemkrav. Cloud Mail kontrollerar automatiskt om det finns nya meddelanden och lägger dem i din inkorg. Byter du till Android?


Vad gör du om din e-post konto är fortfarande med Apple? Migrera från iCloud till Android är enklare än någonsin. Visserligen de två systemen inte gel bra tillsammans.


Slå sedan på de iCloud -funktioner som du vill använda. Du kan ha ställt in iCloud på din iOS-enhet eller Mac när du började använda det. Finns det någon därute som har försökt och lyckats ansluta ett iCloud-mail-konto till Outlook - på en Mac? Jag har Office-paketet på min Mac (en lång historia) och vill ha min nyskapade iCloud - mail i samma Outlook som mina andra mailkonton. När du loggar in på Windows med ett Microsoft- konto med en Outlook.


Icloud mail konto

Live-, Hotmail- eller MSM-adress läggs det kontot till i programmen E-post och Kalender. Du kan lägga till det kontot och många andra e-postkonton i apparna E-post och Kalender för att börja skicka och ta emot e-post samt skapa och hantera händelser. Hur till ta bort iCloud konto med eller utan lösenord.


I denna artikel kommer vi att titta på hur du tar bort ditt iCloud konto på olika enheter även utan ett lösenord. Your Apple ID is the account you use for all Apple services. Han är lite upprörd eftersom han inte vill lämna sin iCloud. Faktiskt, det finns några utvägar.


Här är en handledning som referens att inrätta ett iCloud e-postkonto på din Android-enheter. På ditt Apple- konto kan du hantera kontoinställningar, följa beställningar och returer och kontrollera saldot på presentkort. ICloud e-post är den e förknippas när du har ett Apple-ID. Det är det som ger dig fri konto till upp till fem GB lagringsutrymme för alla dina e-postmeddelanden samt dokument och andra data du lagrar i molnet.


Genom iCloud e-post, kan du enkelt skicka, ta emot och sortera ut e-post med hjälp av iCloud. Du måste lägga till ditt ! Följ anvisningarna i lägga till ett konto med hjälp av avancerad installation ovan genom att använda imap. Det är däremot inte särskilt lätt att radera ett Apple ID.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg