fredag 10 juni 2016

Apodos kontakt

Har du funderingar eller frågor om dina läkemedel eller hur du mår med dina läkemedel, så är du välkommen att kontakta oss. Varning för bluffmejl och bluffsms. Apodos frigör tid mot att dela läkemedel i dosett.


Minskad stress och mer tid ger en bättre arbetsmiljö. Du får en bättre arbetsmiljö.

Apodos leder till mindre kassation av läkemedel. Här har vi samlat adresser, telefonnummer och e-post till samtliga våra enheter. De flesta kan få Apodos.


Alla som tar läkemedel dagligen och behöver hjälp med sin läkemedelshantering kan få Apodos. För att få tjänsten av landstinget kontaktar du din läkare. Vid frågor om Pascal kontakta Pascal Support. Apoteket, så kan du läsa mer här.


Bara personer som har fått möjlighet att logga in med engångslösenord kan använda denna autentiseringsmetod.

Rättigheten sätts i HSA men beslutas av. Få svar på vanliga frågor om att boka flyg, hotell och mer. Kontakta vår hjälp kundservice. Information till vården.


Region Östergötland upphandlar tjänsten tillsammans med regionerna Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Jönköping. Arbetstider måndag- fredag kl. Din roll Som medarbetare i Apodos kundservice har du ett stort ansvar i att vara engagera tillgänglig och serviceinriktad då du är Apodos ansikte utåt i kundbemötandet.


Ansök om apotekskonto online. Autogiroanmälan, PayEx apotekskonto. Du når TellUs via denna länk. Det sitter fler kvinnor än män i styrelsen.


Vi erbjuder flexibla finansierings- och fakturalösningar för kunder med komplexa behov. Fel vid inloggning med SITHS-kort. Inloggning i Pascal med SITHS-kort kräver val av ett giltigt certifikat.


Om du får upp denna sida utan att få välja certifikat. Har du frågor om Ineras tjänster, vänd dig till Kundservice. Vi hjälper dig med beställningar, hanterar felanmälningar och ger support.

Våra Öppettider: Mån - Fre: 09. Adress: Sibeliusgången C. Kia Bilförsäkring är för dig som vill ha en märkesförsäkring för din Kia. Läs om försäkringen och räkna ut ditt pris. Alltid upp till 3kr i internetrabatt.


Pascal är en applikation för vårdpersonal att förskriva samt beställa läkemedel och handelsvaror för patienter som får sin medicin fördelad i påsar. Pascal är en webbapplikation för vårdpersonal främst för att förskriva och beställa läkemedel och handelsvaror för patienter som får sina mediciner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg