fredag 17 juni 2016

Akustikskiva tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


För en omgivning som till stor del består av vita väggar och tak har vi tagit fram en ljudabsorbent som på en vit bakgrund bryter av på ett mycket tilltalande sätt. Skivan kan monteras enhetsvis eller som fondvägg.

Vår vision var att med ljusa och mörka polyesterfibrer efterlikna fårull och vi är mycket nöjda med resultatet. En bullerskiva används för att få en ökad absorption en ljudhård lokal. Akustikskivor minskar ljudreflexer från olika ljudkällor. Tillbehör som krokar och clips. Kostnadsfri rådgivning.


Så här kommmer du i kontakt med oss. Kontakta oss genom kontaktformuläret, e-post, genom att ringa eller besök någon av våra butiker! Parafon Buller akustikskiva från Paroc AB.

Bullerskivorna finns i natur, vit, grå, svart och i varianterna Soli Budget och Bevel som limmas direkt mot underlaget. Ljudabsorbenter och undertak hjälper dig skapa en behaglig arbetsmiljö och god rumsakustik. Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Hos oss på Allakustik hittar du allt som rör undertak och ljudabsorbenter.


Besök våra kombinerade butiker och lager i Stockholm, Göteborg och Malmö. Består av ljudabsorbenter i olika format och tjocklekar som ger olika nivåer i höjdled. Finns i två utföranden, för limning eller bärverk, kantutformning A resp E15. Att inte störa grannarna kräver ljudisolering vilket är dyrt och kräver mycket jobb, speciellt om man vill isolera allt ljud dvs även ner i basen. Du måste bygga ett rum i rummet, dvs fyra väggar och ett tak som är frikopplade från det existerande rummet.


Gärna också ett nytt tungt golv som vilar på fjädrar. Med rätt akustikprodukter och smarta lösningar kan ljudvolymen sänkas i alla miljöer. Paroc Akustik kan hjälpa dig hitta en lösning för dina behov.


Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Träullit Akustik är typgodkänd som tändskyddande beklädnad med ytskikt klass (B-s d0). En mm akustikskiva tillsammans med mm gipsskiva är godkänt som EIi träläkt c 4i träbjälklag.

Konto aalto akustikskiva , tjocklek cm. Kontos akustikprodukter är mycket säkra att använda. Priset inkluderar en tejprulle för fastsättningen. Hur mycket akustik dämpar en akustikskiva ? En tumregel säger att om du väggmonterar akustikskivor på en yta som motsvarar av golvytan, kan du förvänta en förbättring av rummets akustik med ca.


Akustikduk med god luftgenomsläpplighet, för montage bakom spaltpanel. Duken tillåter att ljudet passerar igenom till bakomvarande isolering. Ju högre i tak , desto mer material krävs det för att absorbera diffusa ljud.


Kamak erbjuder ljudabsorberande akustikskivor Stockholm. De erbjuder en rad olika akustiklösningar för väggar och tak. Störst på begagnade byggvaror,. Frihängande takabsorbenter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg