torsdag 30 juni 2016

Assyriska forum

Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy. Här finner du spelschema, matchrapporter. Föreläsning av fader Yacoub Marawge. Historisk bakgrund om assyriska språket. Jag undrar om det e nån som har tips på bra länkar till assyriska namn.


Eller andra tips på ovanliga namn. Skulle du tänka dig köpa samtliga matcher för 5kr till dig själv eller som. Hovsjö Forum blir till! Vi har genom åren drivit flera framgångsrika projekt som finansierats helt eller delvis av olika organisationer. Vårt senaste stora projekt gällde digitaliseringen av svensk-assyriernas kulturarv, ett två-årigt projekt som finansierades av Kulturrådet.


Ett annat är ett biståndsprojekt vi genomför i Syrien med medel från Forum Syd. Gratis lagsidor, hemsida, medlemsregister och faktureringssystem till klubben. Just nu har de haft ett extrauppehåll pga byte av konstgräs på Södertälje Arena. Deras senaste match var därför förlusten i Ljungskile maj.


Assyriska forum

Förra året vann Öster motsvarande match. Det skedde för övrigt genom vinst i kvalettan där även VSK spelade. Assyriska som brukar vara svårspelade. Kommer Turkiet någonsin att självmant erkänna folkmordet på assyrierna?


Hur hjälper vi vårt folk i Irak bäst? Skall vi arbeta för en frizon? Jon Rytterbro, Kristoffer Hedlund mm. Ingen fråga eller gåta i dag utan ett citat från Anne Frank med en påminnelse om att historien skrivs nu och du är en del av den.


Hälsningar från oss alla på Forum för levande historia. De irakiska trupperna anfördes av kurden general Bakr Sedqi. PKK sin väpnade kamp mot Turkiet.


De gömde sig medvetet i assyriska byar i Turabdin och detta bidrog till att turkisk militär tömde en del byar på sin befolkning. Hem Nyheter Matcher Statistik Forum Kalender Bildgalleri Dokument Kontakt. Du har inte tillgång att se denna sida. I sms, i kommentarsfält på facebook och andra forum samt i TV-kanaler.


Assyriska forum

Ett språk är mycket mer än de tecken med vilka det skrivs. Genom historien har assyriska skrivits på olika sätt: med kilskrift, med de tecken som vi kallar assyriska , med arabiska bokstäver och under senare decennier också med latinska bokstäver. Fotbollslänkar till allt från biljetter till filmklipp för senaste målen. Medel- assyrisk tid Man vet inte när Medel- assyrisk tid började men forskare säger att den började precis efter Shamshi-adad I:s Gammal- assyriska rike. Ny tjänst - Har du kört fast med korsordet?


Ta hjälp av vår smarta ordsök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg