fredag 24 juni 2016

Shopping på malta

Shopping på malta

Malta bjuder på en skön blandning av kultur, sevärdheter, shopping och lyx. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Koppla av på semestern. Njut av mat och dryck. Mest shopping på Malta finns främst Sliema, St Julians och Valletta.


The comfort and convenience of shopping under one roof has seen a number of malls opening in both Malta and Gozo. Malta är egentligen inte ett land man åker till för att shoppa. Här finns Maltas största galleria – The Point. Och i centrum finns även en gågata med en mindre galleria, Plaza, och många intilliggande affärer. Läs gärna mer om shopping på.


På Malta kan du även äta gott på öns restauranger. När du är på Malta , bör du inte missa öns marknader. På marknaden i Marsaxlokk kan du unna dig allt ifrån souvenirer och lokalt hantverk, till smycken, skor och kläder. Affärerna har öppet mellan kl.


Shopping på malta

Om du är ute efter något typiskt maltesiskt ska du bege dig till hantverksbyn Ta’ Qali. I Valletta hittar man shopping på huvudgatan Republic Street samt parallellgatan St Paul Street. Malta har många butiker som är populära i London, men som inte finns i Sverige.


Priserna ligger på ungefär detsamma som i Sverige. Vissa plagg är lite dyrare och andra lite billigare! Det är billigare än hemma i Sverige. Marknader på Malta Valletta – varje dag från klockan 8. Se top 5-listen på Malta her. Jag är tjej på år som vill till Malta , undrar lite om vilka hotell man ska bo på , Vill bo på själva Malta (hört att Silema är bra område) Vill ha tillgång till solba shopping , utekvällar, kunna ta sig till antingen Blue Lagoon eller Gozo.


På tal om Blue Lagoon eller Gozo, hinner man. Sevärdheter i Malta : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Malta , Europa på TripAdvisor. Reseguide Malta Att göra på Malta , därför älskar vi Malta.


Välkommen att ta del av vår egen reseguide till Malta med en massa tips på sevärdheter och kul saker att göra! Att det dessutom är behagligt klimat på Malta året runt gör inte direkt saken sämre heller. Med hyrbil eller prisvärda lokalbussar går det lätt att ta sig runt på Malta. Mellan Malta och Gozo finns färja med täta turer. Vägarna är oftast mycket bra och lättkörda.


Shopping på malta

Vandra, cykla och inte minst dyka är populära aktiviteter. Flera stora charterföretag har paketresor till Malta under sommarhalvåret med direktflyg från Sverige. Jag har flyttat tillbaka till Malta efter ett par års äventyrande i Spanien (läs mer om det i min Marbella-blogg!) och Australien (Australienblogg). Här i bloggen kan du läsa om min tid på ön, tveka in på att kontakta mig om du har frågor så ska jag svara så gott jag kan utifrån den kunskap jag har! Mitt på ön finns hantverkscentret TaQali.


Nattliv: I St Julian's finns de unga maltesarnas egna nöjeskvarter med många diskotek. Annars är det ganska dåligt med nattlivet. Shopping : Till Malta åker man inte för att shoppa. Julians med bra shopping , restauranger och ett pulserande nattliv.


Lokal honning og olivenolie er nogle af de bedste souvenirs. Sliema er Maltas populære shopping -sted.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg