onsdag 8 juni 2016

Dekorplast köksbänk

Dekorplast köksbänk

Till heminredning, på möbler, för att klä in lådor, pärmar och hyllplan. Maskiner, verktyg och massor av tillbehör som gör det enkelt och roligt att fixa i hemmet. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Klistra enkelt på dekorplast och det känns som nytt igen.


Med självhäftande plast kan du också dölja ytor som t. Kärt barn har många namn och vårt stora utbud av dekorfolie, designfolie, möbelfolie och dekorationsfolie har vi valt att kalla dekorplast. Dekorfolie passar att sätta som insynsskydd på fönster eller att klä in hyllor med. Möbelfolie är ett lika lämpligt namn då du kan klä in och om diverse möbler. Högkvalitativ dekorplast. Upptäck vår dekorplast med fantastiska egenskaper.


Vi har genom åren provat på många olika märken av dekorplast , och till slut valt ut den här tack vare dess höga kvalitet. Den är dessutom vattenavstötande och fungerar bra både i kök och badrum. Du kommer att älska den!


Dekorplast köksbänk

Dekorplasten är utmärkt även till mindre grejer. Klä om brickan och pappersförvararen (nedan), eller varför inte sätta dekorplasten på (sko)kartonger – nu behöver du inte gömma undan dem längre utan kan låta stå framme som en del i inredningen. Fynda billig dekorplast till hemmet online hos oss på Fyndiq! Då kan dekorplast vara något för dig! Om man vill byta stil hemma, men inte vill lägga ner mycket pengar och tid på att renovera, så är dekorplast ett mycket bra alternativ!


Vi säljer plastfolie på rulle och sen kan du klippa ut önskade bitar ur den. Stora rullar dekorplast. Bredden står i artikeln. Precis som våra andra dekorplaster kan du själv fylla i önskad längd och få dekorplasten i ett enda stycke - vi delar alltså inte emellan.


Dekorplast köksbänk

Man kan fästa den på så väl väggar som dörrar, fönster, kakel och så vidare. Det var ett jättefult golv i badrummet innan, en gul plastmatta. Jag hade använt dekorplast tidigare och tänkte att det borde gå att använda även i badrummet. Hon köpte fyra rullar dekorplast för kronor styck.


De var meter x centimeter, så Felicia tog centimeter i taget. Jag tycker att lägenheten redan nu ser ljus och fräsch ut men du skulle kunna antingen använda dekorplast i köket och badrummet för lite modernare touch. Annars kan man alltid måla kakel och bänkskiva till önskvärd färg (svart, vitt). En snygg detalj är att köpa mosaikbitar eller andra platta dekorationsstenar som man sedan limmar fast – eller monterar med kakelfix – på kanten av köksbänken.


Köksbänkskivan förändrar du snabbt och enkelt genom att limma fast en tapet med fint mönster ovanpå. Har fixat många grejor med den, men jag funderar om man har den på köksbänkar då tåla de inte värme längre och det är opraktiskt. Det är bra med dekorplast ! Världens bästa uppfinning måste vara dekorplast , därför tänkte jag dela.


Marrakech dekorplast självhäftande kontaktplast matt färgad. Passar utmärkt för snabba renoveringar av exempelvis skåpsluckor, köksbänkar , bord eller för olika hobby. Kontaktplast, självhäftande dekorplast.


Används i heminredning, på möbler, för att klä in lådor, pärmar, hyllplan m. Vill du ta bort kontaktplasten igen gör du det enklast genom att värma den lite försiktigt med en hårfön. Vi har allt för den som ska måla om, lägga nytt golv eller tapetsera. Hos Rusta hittar du ett brett sortiment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg